Kennisbanken E-installatie
Online versie
‘Nieuwe meterruimte begint met goed gesprek’
De meterruimte staat ter discussie. In dit artikel de visie van Rik van Dieren. Hij vertelt onder andere over de OMZA-box.
Lees verder >
De installatiesector blijft positief
April 2021 was een positieve maand voor de bouw ten opzichte van april 2020. Dat blijkt uit de maandelijkse Bouwmonitor.
Lees verder >
Is inspectie van de elektrische installatie verplicht?
Op de vraag of de inspectie van de elektrische installatie al dan niet verplicht is, is geen eenduidig antwoord te geven.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Zit de dienst erop?
De vraag naar bedrijfswagens is op dit moment zeer groot. Bij BCA Autoveiling merken we dat in de veiling, de conversie is + 90%. Zit de dienst van uw wagenpark erop? En bent u op zoek naar een afzetkanaal voor deze voertuigen? Bij BCA zijn ze welkom!  Kom er achter wat ze waard via onze website.
Verlichting van de thuiswerkplek
Door de coronapandemie wordt er steeds meer thuis gewerkt. Het is daarom belangrijk meer aandacht te schenken aan de thuiswerkplek. Goede verlichtingscondities zijn belangrijk voor het langdurig kunnen uitvoeren van werkzaamheden.
Lees verder >
Beschadigde rand maakt drukvaste kast waardeloos
Elektrische installaties in situaties met gasontploffingsgevaar moeten aan speciale eisen voldoen. Veel monteurs weten dat niet. Met de beste bedoelingen maken ze er dan een onveilig geheel van.
Lees verder >
Meer artikelen
Partnernieuws
Hoe e-installateurs een essentiële dienst aanbieden met noodstroomvoorziening
Stel je voor: je hebt een kleine eigen zaak zoals een bakkerij of kledingwinkel. Het is vroeg op de zaterdagochtend en je komt binnen: geen stroom. 
Lees verder >
Blog
De risico’s van vlambogen beperken: een praktische én morele noodzaak
Vlambogen vormen een risico voor iedereen die werkt aan elektrische installaties. Bedrijven besteden helaas lang niet altijd voldoende aandacht aan het verkleinen van deze risico's en het vergroten van de veiligheid. 
Lees verder >
Whitepaper
Keukeninstallaties
Wat zegt NEN 1010 over het aansluiten van keukenapparatuur? En hoe zorg je als installateur in nieuwbouwwoningen voor een goede kookafzuiging? Lees het in onze whitepaper.
Lees verder >
Topjobs
Junior Service Monteur
Centrica Business Solutions
Service Monteur
Centrica Business Solutions
Revisie Monteur
Centrica Business Solutions
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright