Vlaanderen Departement Departement Cultuur, Jeugd en Media Mail onleesbaar?
Bekijk de online versie
 
 
Nieuwsbrief
van het Departement Cultuur, Jeugd en Media

Vrijdag 4 oktober 2024
 
 

In de kijker

   
 
Nieuwe ministers voor Cultuur, Jeugd en Media

Vlaanderen heeft een nieuwe regering. Ontdek wie bevoegd is voor Cultuur, Jeugd en Media.
Vlaamse regering - Foto © Belga

 
Departement Cultuur, Jeugd en Media heeft nieuwe organisatiestructuur
Op 1 oktober wijzigde de organisatiestructuur van ons departement. Lees meer over de hervormingen en werp een blik op het nieuwe organigram.
 
Experten in de amateurkunsten gezocht

Ben jij een inhoudelijk of zakelijk expert in de amateurkunsten? Of deed je expertise op in een aanverwante sector? Wil je de Vlaamse minister van Cultuur adviseren bij de toekenning van subsidies? Stel je dan kandidaat om lid te worden van onze pool van experten. Leden van die pool kunnen uitgenodigd worden om in een beoordelingscommissie te zetelen.
OPENDOEK De Meiden - Theater Streven - Foto © Hugo Segers

 

 

Subsidies

   
 
Tijdelijk geen beurs- of projectaanvragen mogelijk binnen Kunstendecreet

Tussen 16 september en 15 december 2024 kun je geen aanvraag indienen voor een beurs of projectsubsidie binnen het Kunstendecreet. Voor andere subsidies kun je nog steeds een aanvraag indienen. Ons IT-team werkt aan een verbeterde versie van KIOSK. Je kunt je aanvraag voorbereiden, maar houd er rekening mee dat je de aanvraag mogelijk zal moeten aanpassen aan nieuwe vormvereisten. Is je dossier al in aanmaak? Dan ontvang je een bericht via KIOSK zodra je het effectief kunt indienen.

 
Subsidieoproep voor tweede ronde bovenlokale cultuurprojecten

Heb jij ideeën voor een cultureel project en wil je daarvoor bovenlokaal samenwerken? Dan kom je misschien in aanmerking voor projectsubsidies. Ontdek de voorwaarden en dien je subsidieaanvraag ten laatste op 15 november in.

 

 
EERSTVOLGENDE INDIENDATA VOOR DE KUNSTENSECTOR
 
 

Events

   
 
22 oktober: Webinar kunstopdrachten in socio-ecologische transities

Er is steeds meer aandacht voor kunst in landelijke ruimtes. Klimatologische en ruimtelijke uitdagingen staan daarbij centraal. Het webinar op dinsdag 22 oktober biedt je inzichten in bemiddeling tussen mens en omgeving bij kunstopdrachten in socio-ecologische transities. Inschrijven kan tot en met 17 oktober.

 
17 november: Kunstendag voor Kinderen

Op zondag 17 november is het opnieuw Kunstendag voor Kinderen. Dan worden in heel Vlaanderen en Brussel creatieve en kunstzinnige activiteiten op kindermaat georganiseerd. Ontdek wat er in jouw buurt te beleven valt.

 







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Departement Cultuur, Jeugd en Media · Koning Albert II-laan 15 bus 266 · Brussel 1210 · Belgium