Canvas

Hallo,

“Schitterende serie, helemaal uitgekeken op VRT NU.” “Heerlijk die Scandinavische thrillers. Wij zijn Canvas-fan!” Als we de reacties op onze sociale media mogen geloven, dan vallen onze Scandinavische series in de smaak. Vanaf deze week leggen we de liefhebbers extra in de watten met het tweede seizoen van Exit op Canvas en beide seizoenen op VRT NU. En met een kersverse portie nordic noir: de spannende thrillerreeks Outlier.

Neem op een druilerige herfstavond zeker ook een kijkje in onze online filmcatalogus, met onder andere Oscarwinnaar Parasite en de alom geprezen Van Gogh-biopic At eternity’s gate.

Veel kijkplezier! Of in het Noors: Nyt å se!

 

Outlier, nordic noir

De zaak: Een Sami-meisje uit het Noorse dorp Kautokeino wordt vermoord.
De speurder: Criminologe Maja Angell, zelf afkomstig uit de lokale Sami-gemeenschap, een nomadisch volk uit het Hoge Noorden.
De theorie: Volgens Maja is er een seriemoordenaar aan het werk, maar de politie hecht daar weinig geloof aan.

Maja gaat zelf op zoek naar de moordenaar en wordt geconfronteerd met haar eigen verleden, dat op een pijnlijke manier komt bovendrijven.

Kijk elke zaterdag op Canvas of via VRT NU 
 

Exit, seizoen 2

Deze spannende dramareeks (16+) volgt Adam, Henrik, William en Jeppe, vier multimiljonairs uit de wereld van de haute finance in Noorwegen. Ze kennen geen scrupules, spelen smerige spelletjes en wentelen zich vol genoegen in hun decadente levensstijl. Maar hun gedrag is niet zonder consequenties.

De vriendschap tussen de vier mannen komt onder druk te staan en bovendien krijgen ze te maken met de buitensporige wraakpogingen van hun vrouwen. Is ‘the sky the limit’ of wordt het toch hel en verdoemenis voor die weerzinwekkend rijke stinkerds uit Noorwegen?

Kijk vanavond om 22u25 op Canvas of via VRT NU 
 

De klank van rollend geld

Wist je dat Jo Nesbø behalve schrijver van detectiveverhalen en kinderboeken ook popmuzikant is? Voor het tweede seizoen van Exit schreef hij ‘Middels Deppa Millionær’. De videoclip van dat nummer doet je al even proeven van dit nieuwe seizoen. Net als de serie niet geschikt voor gevoelige kijkers.

Bekijk de clip op YouTube 
 

Wie wordt multimiljonair?

Heb je het eerste seizoen van Exit (16+) gemist? En wil je de personages beter leren kennen voordat je begint aan seizoen 2? Dan kan je op VRT NU terecht. Wie zijn die rijke narcisten met hun drang naar meer - meer seks, drugs en geld? Welke intriges gaan er vooraf aan de nieuwe extravaganza?

Bekijk seizoen 1 
 
advertentie

Een greep uit ons filmaanbod

Een komedie zonder clowns

 
Bekijk deze film via VRT NU 
 

In het hoofd van Vincent van Gogh

 
Bekijk deze film via VRT NU 
 

Scheiden doet lijden

 
Bekijk deze film via VRT NU 
 
Ga naar canvas.be
Facebook   Youtube   Instagram   Twitter