Nieuwe online inschrijfmodule geopend | Word schaatsfan en profiteer | Transitie full time programma’s Jong Oranje naar RTC’s

3 years ago


Text only:

 


nieuwsbericht


1 april 2015
 

Nieuwe online inschrijfmodule geopend


Sporters kunnen zich nu online inschrijven voor de inline-skatewedstrijden. Niet alleen wedstrijdlicentiehouders, maar ook sporters die kennis willen maken met de wedstrijdsport kunnen zich vanaf vrijdag 3 april online via een wedstrijddaglicentie inschrijven.
 


> Lees het volledige bericht op KNSB.nl
 


Word schaatsfan van de KNSB en profiteer meteen


Word nu schaatsfan en ontvang het seizoenoverzicht 2014-2015 met 1 euro korting voor slechts € 5.50. Het schaatsmagazine ProSkating komt in april met een compleet seizoenoverzicht. Een kleurrijke terugblik op alle hoogtepunten, bijbehorende uitslagen & klassementen ondersteunt door prachtig fotomateriaal.


> Lees het volledige bericht op KNSB.nl
 


Transitie full time programma’s Jong Oranje naar RTC’s


Om ook in de toekomst internationaal topsportsucces te garanderen heeft de KNSB twee jaar geleden besloten om de toekomstige talentontwikkeling vanaf B(2) junioren plaats te laten vinden vanuit zogenoemde Regionale Talentencentra (RTC’s). Deze vernieuwende structuur wordt gerealiseerd in nauwe samenwerking met onder andere verenigingen, gewesten, atleten, coaches en commerciële en maatschappelijke partners.


> Lees het volledige bericht op KNSB.nl
 


Succesvolle recreatieve skatedag


Zaterdag 14 maart organiseerde de KNSB een dag vol inspiratie voor organisaties, verenigingen, trainers en instructeurs die recreatief skaten/skeeleren aanbieden of daarmee aan de slag willen. Anderhalf jaar geleden zijn de contouren van een nieuwe beleid gepresenteerd en getoetst. Nu zijn we volop bezig om nieuwe aspecten te introduceren.


> Lees het volledige bericht op KNSB.nl


De KNSB nieuwsbrief informeert u over actuele ontwikkelingen bij de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond. Deze uitgave verschijnt zo vaak als er nieuws te melden is..


Ga naar KNSB.nl voor meer nieuws en informatie over de KNSB.


Deze KNSB nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door: 

Volg ons ook op:


Facebook
 
facebook.com/KNSB.nl
 
facebook.com/schaatsen.nl
 
 
Twitter
 
@KNSB
 
@schaatsennl
 
 
Youtube
 
youtube.com/SchaatsTV
 
youtube.com/KNSBnl

Mississippidreef 153
3565 CE Utrecht
Postbus 11084
3505 BB Utrecht
t 088 - 489 20 00
e info@knsb.nl
 KNSB.nl


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld voor de KNSB nieuwsbrief. Wilt u deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
Klik hier om uw gegevens aan te passen.

Knsb.nl

Categories: Sport Hobby | Leisure
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019