ELF Voetbal nieuwsbrief van 18-01-2020
Nieuwe PANNA! met De Ligt, Boadu, Sinisterra, Stengs en alles over de Champions League

PANNA! 46 is er weer. Opnieuw met veel mooie verhalen, leuke weetjes en puzzels waarmee prachtige prijzen zijn te winnen. Wie komen er deze keer aan bod met interviews? Matthijs de Ligt, Calvin Stengs en Shanice van de Sanden. En dat is nog slechts een kleine greep.


Lees verder
Welkom: Deze spelers zijn vanaf 2020 in de Eredivisie te zien!

In 2020 kunnen we uitkijken naar een paar spelers die hun (r)entree in de Eredivisie maken. Spelers die gehaald zijn om toch de ambitie waar te maken: lijfsbehoud, Europees voetbal of misschien het kampioenschap? We hebben al gekeken naar wie we niet meer terugzien, nu tijd voor de focus op degenen die we gaan verwelkomen!

Lees verder
Exit: Welke spelers zien we niet meer terug in de Eredivisie?

Terwijl u hopelijk van goede feestdagen genoot, zijn de technisch directeurs in de Eredivisie weer lekker druk geweest. Niet zo druk als in de zomer, maar toch: er zijn heel wat telefoontjes overheen gegaan. Een paar Eredivisiespelers zoeken in 2020 hun heil elders: we maken een klein rondje om er een paar uit te zwaaien.

Lees verder
Interview Lovette Felicia: “Terugkeren in de Tweede Divisie is mooi doel”

Na avonturen bij Sparta Rotterdam en VVSB in de Tweede Divisie speelt Lovette Felicia dit seizoen voor RKAVV. De 24-jarige vleugelspits heeft zijn vertrouwde vorm weer te pakken en streeft met de club uit Leidschendam een topklassering in de Hoofdklasse na. "Ik houd van attractief voetbal. Daarmee zit ik hier goed. Al blijft een terugkeer in de Tweede Divisie een mooie ambitie."

Lees verder
Feyenoord wint uit veel vaker van Heerenveen dan thuis

De tweede seizoenshelft begint voor Feyenoord met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De Rotterdammers kenden een sterke fase voor de start van de winterstop en zullen die tegen de Friezen willen voortzetten. De recente historie leert echter dat een overwinning in De Kuip op sc Heerenveen niet zo’n makkelijk klusje is.

Lees verder
De kans voor Timothy Fosu-Mensah nu Ashley Young gaat vertrekken

Manchester United lijkt er geen probleem mee te hebben dat Ashley Young in januari vertrekt naar Internazionale. Dat biedt andere spelers in de selectie de kans om te groeien.

Lees verder
Lang naar FC Twente: De 7 laatste keren dat Ajax een speler bij een competitiegenoot stalde

Ajax laat Noa Lang deze transferperiode inderdaad op huurbasis laat vertrekken. De twintigjarige aanvaller heeft afscheid genomen van Amsterdam en is het komende half jaar in het shirt van FC Twente te bewonderen. Hoe verging het zijn voorgangers in de afgelopen jaren?

Lees verder
Bergwijn in de spits? Dan moet het eerst rendement opleveren

Sinds Transfermarkt.de de statistieken van Steven Bergwijn bijhoudt, staan er twintig optredens als centrumspits op zijn naam. De zeven treffers die hij maakte, schreef hij allemaal bij op een lager niveau dan de eredivisie. PSV-coach Ernest Faber is gewaarschuwd.

Lees verder
Even voorstellen: De 5 aanwinsten van ADO Den Haag

Na het ontslag van Fons Groenendijk eindigde de zoektocht van ADO Den Haag naar een nieuwe oefenmeester in Engeland. Alan Pardew nam het roer over bij het in degradatienood verkerende ADO Den Haag. Zondag speelt ADO als de nummer zeventien van de competitie een rechtstreeks duel met de drager van de rode lantaarn: RKC Waalwijk. Voor dit belangrijke duel heeft ADO Den Haag echter een hoop nieuwe gezichten in de selectie.

Lees verder
Atlético Madrid - Granada CF09-02-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt15-02-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
 
Valencia CF - Atlético Madrid16-02-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Barcelona FC - Getafe CF16-02-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Real Madrid - Celta de Vigo16-02-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen