ELF Voetbal nieuwsbrief van 01-04-2022
Nieuwe PANNA! met sloper Álvarez, Denzel Dumfries, Dani de Wit, Dominique Janssen en Elayis Tavsan

De mooiste tijd van het seizoen is aangebroken! De tijd waarin de prijzen worden verdeeld. Waarin verliezers balen en winnaars stralen. Misschien ook wel de mooiste tijd om PANNA! te lezen. De nieuwe editie, nummer 64, is uit! We spraken weer volop met bekende spelers, maakten mooie portretten, er zijn weer vele prijzen te winnen, je vindt welke club het mooiste stadion heeft en esporters geven je handige tips. En niet alleen esporters trouwens. Daarnaast acht superposters en nog veel meer!


lees verder
Vacature: Stage lopen op de redactie van ELF Voetbal en PANNA!?

Altijd al gedroomd van een kans in de voetbaljournalistiek? Dat kan! Voor magazines ELF Voetbal en PANNA! zijn wij op zoek naar redactiestagiairs. 

lees verder
Interview oud-PSV'er DaMarcus Beasley: "André Ooijer ben ik nog steeds dankbaar"

Hij koos voor Eindhoven als plek om zijn Europese carrière te lanceren. Met succes. Met PSV vierde DaMarcus Beasley twee landskampioenschappen, won hij de KNVB Beker en stond hij als eerste Amerikaan in de halve finale van de Champions League. Nu is hij als directeur Voetbalzaken druk met het opzetten van een betaald voetbalclub in zijn geboorteplaats. "Ik hang de hele dag aan de telefoon."

lees verder
Justin Baas over spelen voor de Filipijnen: "Het team komt van overal ter wereld, dat maakt het soms lastig"

Als er één voetballer een avonturier is, dan is dat Justin Baas wel. De 22-jarige zag het levenslicht in Quezon City op de Filipijnen, maar groeide op in Nederland. Hij doorliep de jeugdopleidingen van FC Volendam en AZ. Tijdens een vakantie in de Filipijnen werd hij benaderd om voor de eilandengroep te spelen. Justin twijfelde geen moment. "Ze wisten alles over mij. Bij zo'n aanbieding hoef je niet lang na te denken."

lees verder
Gerrit Nauber, Go Ahead Eagles-verdediger: "Uiteindelijk kozen we de dikste, haha"

Ze delen een kwaliteit: hun balgevoel. Waar Gerrit Nauber wekelijks de verdediging van Go Ahead Eagles gesloten probeert te houden, passes en voorzetten tracht te onderscheppen en medespelers aan het werk zet, daar haalt hond Cooper veel plezier uit het zo snel mogelijk terugbrengen van tennisballen. "Hij is lief en makkelijk. Al is hij nu in de publiciteit."

lees verder
Welke Nederlanders gingen Cody Gakpo bij Arsenal voor?

Arsenal heeft concrete interesse in PSV-buitenspeler Cody Gakpo. De ploeg uit Londen meldde zich deze week in Eindhoven. Het zou niet de eerste keer zijn dat een Nederlander in het rode gedeelte van Londen terecht komt. We zetten de bekendste voorgangers op een rijtje.

lees verder
Vicente Besuijen over zijn eerste maanden in Schotland: "Ik word al 'Little Vinny' genoemd"

2022 begon goed voor Vicente Besuijen. De 20-jarige aanvaller zette zijn handtekening onder een meerjarig contract bij het Schotse Aberdeen. Hij heeft inmiddels zijn draai gevonden en valt behoorlijk in de smaak bij de fanatieke Schotse fans. De Nederlandse buitenspeler heeft zelfs al wat bijnamen gekregen. "Vicente Besuijen kunnen ze niet uitspreken, daarom noemen ze me 'Little Vinny' of 'The Flying Dutchman'."

lees verder
Wat zijn de jongste competities van Europa?

De Eredivisie staat al jarenlang te boek als talentenfabriek van Europa en verschillende Nederlandse ploegen hebben records op hun naam staan met betrekking tot de jongste elftallen die opgesteld werden in Europees verband. Hoe verhoudt de Eredivisie zich nu tegenover de andere competities van Europa?

lees verder
Nederlandse hoofdtrainers in de Premier League: zien we Ten Hag in dit rijtje verschijnen?

Nu de speculaties rondom Erik ten Hag een hoogtepunt bereiken, bekijken wij een aantal Nederlandse trainers die Het Kanaal overstaken. Welke trainer was het meest succesvol? Wie zakte er door het ijs? Een overzicht:

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Arsenal FC - Manchester United23-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Manchester City - Watford FC23-04-2022
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
  
Crystal Palace - Leeds United23-04-2022
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
Chelsea FC - West Ham United23-04-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Liverpool FC - Everton FC23-04-2022
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
  
Bekijk alle voetbalreizen