Jezelf mooi maken in slechts 3 stappen? Met ons simpele stappenplan is het mogelijk: masker, crème, unieke make-up en de klus is geklaard. Ontdek hier ons nieuwe oogschaduwpalette, onze nieuwe limited edition dagcrème en krijg 3 Expert Masks samples cadeau!
Bekijk online | Uitschrijven
JE NIEUWE BEAUTYROUTINE VOOR DE LENTE - Masker, crème en make-up: Jouw beautyroutine voor de lente in drie etappes
MOOI IN 3 STAPPEN
Voor dit heerlijke seizoen is het essentieel om een mooie huid en frisse lente make-up te hebben. Hier ons dagelijkse recept om je in 3 stappen helemaal klaar te maken voor deze fijne en lange lentedagen.
IK GA NAAR DE WINKEL!
IK ONTDEK HET PALETTE
1. IK BEREID MIJN HUID VOOR MET EEN SPECIAAL MASKER
3 GRATIS
SAMPLES!
Je kunt 3 van onze Expert Masks
nu uitproberen als sample! Roos voor
hydratatie, coal voor onzuiverheden en rijst om je huid een extra boost te geven. Een volledige set voor de perfecte huid, op te vragen via onze Facebookpagina. Erbij krijg je ook een gratis huidadvies in de winkel.
IK VRAAG ZE AAN
2. IK HYDRATEER MIJN HUID MET DE ULTIEME MOISTURISER
VITAMINE E
LIMITED EDITION
Een voedende crème met een lichte, lotion-achtige textuur, die de huid gedurende de hele dag zacht en gehydrateerd achterlaat. Bijzonder aan deze crème: ze bevat twee hydraterende ingrediënten die we Fair Trade inkopen, biologische soja uit Brazilië en shea butter uit Ghana.
IK ONTDEK HET
3. IK MAAK HET AF MET DE PERFECTE MAKE-UP
PERSONALISEERBAAR
OOGSCHADUWPALETTE
Eindelijk een echt uniek make-upproduct!
Met intense pigmenten en van hoge kwaliteit, met prachtige en op de natuur geïnspireerde kleuren. Ons personaliseerbare oogschaduwpalette is verkrijgbaar
in 1, 4 of 8 kleuren.
IK ONTDEK HET PALETTE
                            
ONLINE I MOBILE I IN-STORE
KLANTENKAART I CONTACT
ENRICH NOT EXPLOIT
©2017 THE BODY SHOP INTERNATIONAL PLC
GEREGISTREERD HANDELSMERK VAN THE BODY SHOP INTERNATIONAL PLC ™ EEN HANDELSMERK VAN THE BODY SHOP INTERNATIONAL PLC. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
*Deze actie is geldig in de winkels van The Body Shop (met uitzondering van outlets) in de Nederlands op vertoon van de voucher die kan worden gedownload via de Facebook-applicatie ‘Expert Face Masks’ van The Body Shop Nederlands tot en met 29 mei 2017 zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet online geldig.
Wilt u uw gegevens wijzigen, klik dan hier. Wilt u geen e-mails meer ontvangen, klik dan hier of neem contact op met onze klantenservice op nummer 010-714 54 80 of stuur een email klantenservice.nl@thebodyshop.com.
The Body Shop® behoudt zich het recht voor om tijdens de actieperiode aanbiedingen of de looptijd van aanbiedingen te wijzigen. Duidelijke vergissingen of fouten in deze nieuwsbrief binden The Body Shop Benelux B.V. niet.