Nieuwe producten, foto tips en meer

1 year ago


Text only:

Nieuws van Sony
Online bekijken |
Alle producten |
Jouw e-mailvoorkeuren bijwerken
Superieure scherpstelling — RX10 IV

Deze gloednieuwe camera met 's werelds snelste automatische scherpstelling heeft een veelzijdige ZEISS®-zoomlens met sterke vergroting. Leg sportevenementen, concerten, wilde dieren en meer vast met een stille sluiter en continu fotograferen met 24 fps.
Meer informatie
Innovatie voor inspiratie — RX0

Niets belemmert uw creativiteit met de nieuwe RX0. Professionele beeld- en videomogelijkheden (waaronder een sensor van 2,5 cm en een ZEISS®-groothoeklens) zijn gecombineerd in een stevige, ultracompacte, waterbestendige behuizing. Gebruik hem los of met gemak in systemen met meerdere camera's.
Meer informatie
Helder, schitterend, mooi — A1 BRAVIA® OLED-tv van 195 cm (77 inch)

Fantastische beeldkwaliteit, unieke Acoustic Surface™-geluidstechnologie en geavanceerd productdesign. Onze befaamde 4K HDR OLED-tv heeft het allemaal — en is nu verkrijgbaar in een model van 195 cm (77 inch).
Meer informatie
Luister hier eens naar... — XAV‑AX200

Onze ontvanger voor in de auto heeft functies op het gebied van entertainment, informatie en veiligheid. Met Apple CarPlay, Android Auto™, Bluetooth®, spraakbesturing en helder, krachtig geluid. Er is een dvd-speler voor stationair gebruik plus ingangen voor drie camera's.
Meer informatie
Perfecte portretten

Wilt u fraaie portretfoto's maken? Lees onze nieuwste blog voor enkele tips.
Meer informatie
Leg ieder detail vast — FDR‑AX700

Blijf gefocust met deze nieuwe Handycam®. Met snelle, betrouwbare, automatische, scherpstelling en AF-punten die 84% van het scherm bedekken zodat uw eigen video's er helder uitzien. U krijgt zelfs nog meer precisie met 4K HDR-kwaliteit.
Meer informatie
Krachtige bediening — HVL‑F45RM

U krijgt nieuwe mogelijkheden met onze externe flitser met draadloze radiobediening. Compact, krachtig en ideaal voor het instellen van meerdere flitsers — u kunt er tot 15 flitsers mee op elkaar aansluiten.
Meer informatie
Delen
Alle producten       |       Community       |       Ondersteuning
Privacyverklaring
Voorwaarden en bepalingenUitschrijvenContact opnemen
© 2017 Sony Europe Limited. A company registered in England and Wales.
Registered office: The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey. KT13 0XW. United Kingdom.
Btw-nummer: GB 636 1100 80
Producten worden alleen bezorgd op afleveradressen in landen binnen de Europese Economische Ruimte en Zwitserland. Productaanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op elk moment worden gewijzigd of ingetrokken.
Sony is een gedeponeerd handelsmerk van Sony Corporation. Alle handelsmerken, logo's, websiteadressen, product‑ of modelnamen of afleidingen hiervan waarmee Sony of Sony gelieerde bedrijven, hun producten, ondersteuning of services worden beschreven of die het woord "Sony" bevatten en die zijn opgenomen in deze nieuwsbrief zijn handelsmerken en/of eigendom van Sony of aan Sony gelieerde bedrijven. Andere namen van producten en bedrijven die in deze nieuwsbrief worden genoemd, zijn mogelijk handelsmerken van hun respectieve eigenaren.

Sony.nl

Categories: Business goods Consoles | Games Audio | TV | Photos
Age: 7 until 13 year 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018