Loading...

Nieuwe reizen naar o.a. Zuid-Afrika & Marrakech

By 3oceanstravel.com received 5 years ago

Categories: Holidays Abroad Tourist agency Country | Continent Cruises
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Kom 30 augustus naar het NRC café in Amsterdam

Kom 30 augustus naar het NRC café in Amsterdam
Bekijk online versie

Uitnodiging: Culture reismiddag op 30 augustus in het NRC café

De NRC Handelsblad Academie heeft weer een aantal unieke reizen voor u ontwikkeld die extra toelichting verdienen. Deze reizen zijn immers opgezet voor nieuwsgierige reizigers die hun kennisniveau graag prikkelen op een stimulerende bestemming. Zo nemen correspondenten Elles van Gelder en Bram Vermeulen u graag mee naar Zuid-Afrika, waar u aan de hand van lezingen, excursies en museabezoeken de veerkrachtige Zuid-Afrikaanse samenleving leert begrijpen. Of reis door de tijd in Wenen en Boedapest met de onnavolgbare Midas Dekkers. Schrijver en tv-presentator Abelkader Benali vertelt graag op locatie over zijn fascinatie voor Marrakech.
Voor meer informatie over deze reizen bent u van harte welkom op zaterdag 30 augustus in het NRC café in Amsterdam. Dan presenteren wij graag onderstaande bijzondere NRC Handelsblad Academie reizen aan u. U kunt één of meerdere presentaties bijwonen.
Programma
12.30 Ontvangst
13.00 Presentatie 1 - Wenen/Boedapest: Op zoek naar glorieuze vergankelijkheid
14.30 Presentatie 2 - Zuid-Afrika: De toekomst van Zuid-Afrika
16.00 Presentatie 3 - Marrakech: Ontdek Marrakech door de ogen van Abdelkader Benali
Aanmelden
U kunt u voor deze presentatiedag aanmelden door een e-mail te sturen naar presentatie@voyageculture.nl o.v.v. de presentatie die u wilt bijwonen en het aantal personen waarmee u komt. Wacht niet te lang met aanmelden, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. U kunt ook op voorhand extra informatie aanvragen over de reis van uw voorkeur. Bel hiervoor met 020-7517966 of mail naar nrc@voyageculture.nl.
De NRC Handelsblad Academie reizen worden uitgevoerd door Voyage & Culture, deelnemer ANVR en SGR.

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven in het ITG adresbestand, waar Voyage & Culture deel van uitmaakt. Klik op afmelden als u geen e-mails meer wenst te ontvangen of om uw profielgegevens aan te passen. Heeft u vragen dan kunt u ons telefonisch bereiken via + 31 (0)20 623 83 68 of per e-mail op info@voyageculture.nl

Voyage & Culture is onderdeel van Institute of Travel, all rights reserved 2014 ©

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019