Alles over de nieuwste releases van Sony, Canon, Nikon en meer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Nieuwe releases: ontdek onze populairste nieuwe modellen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

NIEUWE RELEASES

 
De afgelopen tijd zijn er veel nieuwe camera’s uitgekomen, heb jij alle releases ook op scherp? Wij helpen je graag! Daarom hebben we de tofste nieuwe camera’s alvast op een rijtje gezet, zodat jij zeker weet dat je niks gemist hebt. Bekijk alle releases via onderstaande button of lees snel verder.
 
 
 
 
 
 
 

SONY FX30

 
Vers van de pers: de Sony FX30! Wil je een hoogwaardige, maar toegankelijke cinema-camera? Deze camera heeft de welbekende gebruiksvriendelijke workflow die je misschien al wel kent van de Sony FX3. Qua uiterlijk lijkt hij precies op zijn grotere broer, de Sony FX3, en zelfs vanbinnen zijn er veel gelijkenissen. Het enige échte verschil, zit hem in de sensor binnenin de camera. Meer weten over deze nieuwe camera? Lees dan nu ons blogartikel.
 
 
 
 
 

Canon EOS R10 + RF-S 18-45mm F/4.5-6.3 IS STM

 

De Canon EOS R10 is een APS-C systeemcamera, ideaal voor de enthousiaste fotograaf of content creator. De veelzijdige camera beschikt over een 24,2 MP sensor en biedt een uitmuntende mix van gebruiksgemak en snelheid. De RF-S 18-45mm is met een zoombereik van 2,5x perfect voor alledaags gebruik.

 
 
 
 

Canon SELPHY CP1500

 

Maak prachtige kleurrijke prints met de SELPHY CP1500 draagbare fotoprinter. Met behulp van de SELPHY app personaliseer je foto’s met aangepaste lay-outs, teksten, sjablonen en nog veel meer. Printen gaat in een handomdraai via WiFi of USB-C-connectiviteit.

 
 
 
 
 
 

ADOBE PHOTOSHOP
ELEMENTS 2023

 
Adobe Photoshop Elements 2023 biedt alle essentiële fotobewerkingstools voor de fotograaf, verpakt in een makkelijk te gebruiken programma met gebruiksvriendelijke interface. Adobe heeft de 2023-versie uitgebreid met nog meer Guided Edits voor handige stap-voor-stap hulp bij fotobewerking. Tover je foto’s met jouw creatieve ideeën om in kunstwerken.
 
 
 
 

NIEUW &
OP VOORRAAD

 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
 
 
Kamera Express
 
VALUE   VALUE   VALUE
 
 
© Kamera Express 2022