Ontdek de natuur met Roots - 06 december
Roots

Nieuwe wandelroute

DOOR HET DAL VAN DE MOSBEEK

In de zomer is bijna elk natuurgebied prachtig, maar waar kun je een heerlijke natuurwandeling maken in de winter? In het Dal van de Mosbeek in Twente, zo bewijst de wandelreportage in de nieuwe Roots. En profiteer van onze speciale lezersaanbieding bij de route in B&B Hoeve Springendal.
Foto: Ernst Kremers

Roots

Televisie

WILDERNIS ONDER WATER

De natuur onder de waterspiegel blijft voor veel mensen een mysterie. Duik daarom mee onder water met de Nederlandse natuurserie Wildernis onder water. De nieuwe reeks wordt ingeleid met herhalingen van vorig jaar. Die herhalingen zijn maandag begonnen. De nieuwe reeks start woensdag 12 december om 20.45 uur op NPO 2.
Foto: Blikonderwater

Roots

Win een Regatta-jack

TEGEN DE REGEN

Roots testte het nieuwe whitlow stretch-jack van Regatta. Een comfortabel regenjack dat bestand is tegen ruig weer. We mogen 1 exemplaar weggeven.

Roots

Stem en win

KIES JE COVER

Welke Roots-cover van 2018 is jouw favoriet? Dat willen we graag weten! Breng nu je stem uit op één van de twaalf covers en maak kans op één van de drie Roots feestpakketten.

Easy vogelen met SNP

Ontdek de vogelwereld

Verdiep je in de wereld van de vogelreizen: vraag de SNP Vogelbrochure aan. Is dat vogels kijken iets voor jou? Ontdek dan de cursusreizen in Nederland. In Zeeland, Ooijpolder en Lauwersmeer krijg je als beginner de kans om kennis te maken met het vogelen. Veel leren, maar vooral veel zelf ontdekken! Alle reizen en cursussen vind je op www.snp.nl.

Roots
Roots

Broodje aap?

BLIJFT EEN REGENWORM DIE JE DOORMIDDEN HAKT IN LEVEN?

Maakt één zwaluw zomer? Leggen spinnen eitjes onder je huid? En kunnen kwallen bevriezen? Roots ontrafelt maandelijks een broodjeaapverhaal. Deze keer: als je een regenworm doormidden hakt, blijft die dan leven en worden het dan twee wormen?
Foto: Pixabay

Roots

Boeken, abonnementen en meer!

CADEAUS VOOR FEESTDAGEN

Nog op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Roots heeft voor ieder wat wils! Verras je kind of kleinkind met het nieuwe Doe-boek Vogels of het Natuur Doe-boek (voor volwassenen zeker zo leuk). Een fanatieke wandelaar in de familie? Maak diegene dan blij met De mooiste BOSWANDELINGEN van Nederland of het Roots NATUURPAD.

Daarnaast hebben we nog meer mooie cadeaus voor de feestdagen, zoals de Natuuragenda en Scheurkalender 2019, het Roots Vogelmagazine én voordelige abonnementen.

Roots

TOP 10

DE GEVAARLIJKSTE WILDE DIEREN

Een aanval van een krokodil tijdens het zwemmen of een wolf die opduikt op het wandelpad. De angst voor wilde dieren is groot. Maar er schuilt ook gevaar in de kleine hoekjes van de natuur. Roots zet de tien meest gevaarlijke dieren ter wereld op een rij. Vind je top 10-lijstjes leuk? In de nieuwe Roots vind je er nog meer.
Foto: Pixabay

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer