4 maart 2019
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
NIMA Marketing Day
image
Nieuwe SIRE campagne: doe eens lief
SIRE (Stichting Ideële Reclame) lanceert haar nieuwe campagne #DOESLIEF. SIRE wil Nederlanders aan het denken zetten over hoe we dagelijks met elkaar omgaan. De campagne is ontwikkeld door Joe Public in samenwerking met o.a. Coopr en Blauw Gras.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Energiedirect eert Romario als koning carnaval
PSV-icoon Romario heeft tijdens het carnaval de tijd van zijn leven gehad. Op zijn eigen praalwagen met fans en vrienden was hij de koning te rijk tijdens de carnavalsoptocht in Eindhoven, oftewel Lampegat.
lees verder
twitter facebook linkedin
Hét naslag werk voor de marketeer
[advertorial] In het Marketingfacts Jaarboek beschrijven we de grotere bewegingen. Ontwikkelingen die vaak langer duren dan een jaar en dus in meerdere edities terugkomen (maar wel flink evolueren). Tegelijk zijn er ook elk jaar weer totaal nieuwe trends - de belangrijkste constante in ons vak is verandering. Zo ook in deze dertiende editie.
image
RTL Late Night met Twan Huys stopt
RTL kondigt aan te stoppen met RTL Late Night. Hiermee eindigt ook de samenwerking met presentator Twan Huys. Vanavond is de laatste uitzending.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Eredivisie sluit deal met BrandLoyalty
BrandLoyalty, wereldwijd marktleider in loyaliteitsprogramma’s voor food-retail, heeft een overeenkomst getekend met Eredivisie Media & Marketing (EMM) voor een partnership met de Eredivisie.
lees verder
twitter facebook linkedin
Shopping Awards: heb jij je kaarten voor de uitreikingen al?
[advertorial] Op 28 maart vindt in Huis ter Duin in Noordwijk in de middag de Shopping Awards XS-uitreiking plaats en in de avond het XL-gala. Wil jij hier samen met je collega's bij zijn? Trek dan je feestelijke outfit uit de kast en bestel je toegangskaarten!
image
Danielle van Grondelle nieuw model Hunkemöller campagne
Voor de nieuwste campagne van lingeriespecialist Hunkemöller is topmodel Danielle van Grondelle gecontracteerd. In de zogenoemde Celebrating Beauty campagne staat empowerment centraal.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Ikea zoekt nieuwe koers voor extra shopperverleiding
Ikea-oprichter Ingvar Kamprad, die ruim een jaar geleden overleed, gaf zijn managers vlak voor zijn dood de opdracht mee om na te denken over de toekomst van het woonwarenhuis. Daar zijn ze nu volop mee bezig.
lees verder
twitter facebook linkedin
Alles over de top van E-commerce Nederland!
[advertorial] Ben jij benieuwd naar dé e-commerce toppers van Nederland? Wat hun omzet is? Hoeveel verkeer er naar hun sites gaat en waar hun bezoekers vandaan komen? Hoe zij zich op social media manifesteren? Met wie zij werken? De Twinkle100 biedt jou een totaaloverzicht van de grootste online verkopers van Nederland!
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.