Nieuwe spelers voor VVV-Venlo

5 months ago


Text only:

Het gebeurt in De Koel! - bindrbeejWebversieVoorkeuren
Nieuwe spelers voor VVV-VenloBeste Voornaam,Twee nieuwe spelers hebben vandaag een contract getekend bij VVV-Venlo. Aanvaller Peniel Mlapa en verdediger Christian Kum spelen komend seizoen in het geelzwart. Mlapa komt op huurbasis over van Dynamo Dresden, waarbij VVV een optie tot koop heeft. Kum komt over van het gedegradeerde Roda JC. De verdediger tekent bij onze club een contract voor één seizoen.
De carrière van de 1,93 meter lange Mlapa heeft zich voornamelijk afgespeeld in Duitsland. De centrumspits, die ook als rechtsbuiten kan acteren, debuteerde op 18-jarige leeftijd in het eerste elftal van TSV 1860 München. Daarna speelde hij onder meer bij TSG 1899 Hoffenheim, Borussia Mönchengladbach, 1.FC Nürnberg en VfL Bochum.
Christian Kum speelde de afgelopen twee seizoenen voor Roda JC, maar hij begon zijn carrière bij ADO Den Haag, waar hij ook al met trainer Maurice Steijn samenwerkte. Na zes jaar ADO verkaste hij naar Heerenveen en daarna volgden twee seizoenen bij FC Utrecht. Met die club speelde hij in 2016 mee in de verloren bekerfinale tegen Feyenoord.
Manager voetbal Stan Valckx, is blij met de komst van beide spelers. "Peniel, die als bijnaam 'Penny' heeft, is een fysiek sterke aanvaller met veel dreiging. Hij is snel, tweebenig, dus zeker van toegevoegde waarde. Hij is een echte aanwinst. Dat geldt ook voor Christian. Hij is natuurlijk enorm ervaren en bovendien op alle posities achterin inzetbaar. Kum is echt zo'n voetballer die je om een boodschap kunt sturen. We zijn blij met zijn komst."
Goed om te weten: Peniel #isdrbeej en ook Christian #isdrbeej, jij ook? Klik op onderstaande button en zorg dat jij erbij bent!
Het gebeurt in De Koel!
#bindrbeej
HERMAN VAESSEN | JUSTFIRE NEDERLAND | LINDEBOOM BIERBROUWERIJ | MEDIAMARKT VENLO | MUNCKHOF GROEP | NATIONALE CARAVANPAS | OCÉ | SCELTA MUSHROOMS | SYSTEMEC | WILLEMS BOUWBEDRIJF
SEACON STADION - DE KOEL -
KALDENKERKERWEG 182
5915AH VENLO
+31 77 351 58 06
WWW.VVV-VENLO.NL
TWITTER: @VVVVENLO EN @VVVBUSINESS Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen van VVV-Venlo? Klik dan hier en meldt u af voor deze nieuwsbrief. Standaard Voorwaarden en Privacy Statement.

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018