Gawalo
Online versie

 

Nieuwe standaard voor woningisolatie voorgesteld
De ontwikkeling van een standaard voor woningisolatie is een afspraak uit het Klimaatakkoord. En half maart 2021 presenteerde de minister deze standaard voor woningisolatie aan de Tweede Kamer. Feitelijk zijn er standaarden voor vier verschillende woningtypes voorgesteld.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Nu: A+++ airco bij Nefit Bosch
De nieuwe Climate-serie van Nefit Bosch omvat 2 single-split airconditioners en een multi-split oplossing voor maximaal 5 binnenunits. Perfect voor zowel particuliere, als kleinzakelijke toepassingen. Compleet uitgerust voor zowel koelen, als verwarmen en te bedienen via een app.
Verkoop cv-ketel op aardgas blijft stabiel
2019 was een recordjaar voor de verkoop van cv-ketels. Er werden toen 446.000 systemen geplaatst. In 2020 liggen de verkoopcijfers iets lager.
Lees verder >
Beoordelingsrapporten voor douchebak WTW en douchedrain WTW gepubliceerd
De werkgroep Beveiliging Toestellen (WBT) heeft nieuwe beoordelingsrapporten gepubliceerd voor douchebak WTW en douchedrain WTW. 
Lees verder >
UV-C-licht in airco’s maakt COVID-19 onschadelijk
De UVC Generator in Haier airco's is voor 99,998% effectief in het onschadelijk maken van COVID-19. Zo blijkt uit tests die plaatsvonden bij onderzoeksorganisatie Texcell.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Makkelijke selecteren van persfittingen
Ook in je installatie wil je water van Aqualiteit. De handige perssystemen van o.a. Viega, VSH, Comap en Henco helpen jou hierbij. Om de juiste materialen voor jouw systeem gemakkelijk te kunnen selecteren, heeft Wasco handige (interactieve) selectiekaarten ontwikkeld.
Warm douchen met koudwateraansluiting mogelijk met nieuw type warmtewisselaar
Alleen nog maar een koudwateraansluiting in de badkamer en tóch warm douchewater? Dit is mogelijk met de zogenoemde Meed Energeyser.
Lees verder >
(advertorial)
alt
SNELLER, STERKER, SLIMMER
Steeds meer installateurs ontdekken de voordelen van de GROHE inbouwreservoirs. Met de Rapid SLX heb je toegang tot alles wat vandaag verkrijgbaar is en ben je voorbereid op de toekomst. Bekijk op rapidslx.grohe.nl het enthousiaste verhaal van Installatiebedrijf Van Gerven.
Partnernieuws
Viessmann: ‘Focus op warmtetransitie op de lange termijn’
Warmtepompen veroveren nu de markt, maar Viessmann lanceerde 40 jaar geleden al haar eerste warmtepomp. “Het zit in ons DNA om bezig te zijn met volgende generaties”, zegt Kees de Haan, commercieel directeur van Viessmann Nederland. Hoe helpt het bedrijf installateurs om de beste oplossingen te vind>>
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright