En verder: Slijpsystemen van TSPROF: from Russia with love
Online bekijken
NIEUW: VICTORINOX CLASSIC
Knivesandtools Edition
Na de Victorinox Pioneer hebben we nu ook de welbekende Classic aan de Victorinox Knivesandtools Edition-serie toegevoegd! De Victorinox Classic is een echte, no pun intended, klassieker van Victorinox. Door het compacte formaat is de Classic al jaren erg populair. Je draagt dit mes aan je sleutelbos, of in het muntzakje van je jeans. Waar je ook heen gaat of wat je ook gaat doen, de Victorinox Classic is de ideale compagnon. De Classic Knivesandtools Edition is in vier kleuren te verkrijgen: blauw, zwart, groen en rood. Zo kies je de Victorinox Classic die het beste bij je past!
ONTDEK HIER
ZWILLING KEUKENMESSEN
Design en kwaliteit
Zwilling J.A. Henckels is één van de grootste en bekendste namen in de wereld van de keukenmessen. En dat is ook niet zo gek. Het Solingse merk, bekend van het typische roodwitte logo dat een tweeling uitbeeldt, maakt keukenmessen van absolute topkwaliteit. Het uitgebreide assortiment bestaat uit diverse messenseries zoals Twin Cuisine, Four Star en Pro. Voor zowel de professional als de hobbykok.
ONTDEK
GRATIS HULTAFORS CRAFTSMAN'S KNIFE
bij aankoop van een Hultafors Premium bijl
Al in 1697 is bij Hults Bruk in Östergötland, Zweden de basis gelegd voor de wereldberoemde bijlen van Hultafors. De bijlen worden nog altijd bij Hults Bruk gesmeed, uit Zweeds bijlenstaal. Om de oude traditie en het vakmanschap van het smeden van de bijlen te vieren, zijn de Premium-bijlen vernoemd naar beroemde smeden en gebieden rond Hults Bruk. De bijlen zijn gemaakt om generaties lang mee te gaan. Hultafors geeft een levenslange garantie op de bijlkop van iedere bijl uit de Premium-collectie.
SLA JE SLAG
SLIJPSYSTEMEN VAN TSPROF
From Russia with love
Het Russische TSPROF is gespecialiseerd in het maken van oerdegelijke slijpsystemen. De TSPROF-slijpsystemen zijn het toppunt van precisie en efficiëntie op slijpgebied. Het gemak waarmee je de slijphoek instelt, beide zijden van een mes slijpt en de slijpstenen verwisselt maken De TSPROF-slijpsystemen erg gewild. De hoeveelheid accessoires zorgen er tevens voor dat iedereen de kit kan kiezen of samenstellen die het beste bij zijn wensen past!
SLIJP NU
NIEUWE FLYTANIUM
pimp je mes!
Hoe maak je een al geweldig mes nóg beter? Simpel! Met de producten van Flytanium. Heb je een Spyderco Paramilitary 2? Of een Benchmade Bugout? Flytanium maakt voor deze messen, en vele anderen, prachtige onderdelen van materialen als koper en titanium. Greepschalen, backspacers of lanyardtubes. Flytanium heeft het allemaal. Ben jij klaar om je mes te pimpen? Wij hebben onlangs meerdere nieuwe Flytanium-producten toegevoegd.
ONTDEK
GRATIS PETROMAX POLLEPEL
bij aankoop van een Petromax Dutch Oven
PROFITEER NU
Gratis verzending vanaf € 50,-
Retourneren binnen 30 dagen
Achteraf betalen
KEUKEN­MESSEN PANNEN
MESSEN SLIJPEN ZAK­MESSEN
MULTI­TOOLS ZAK­LAMPEN
VERRE­KIJKERS OUTDOOR
VOLG ONS
F
 
I
 
T
 
Y
KNIVESANDTOOLS.BE
KATO Group B.V.
Laan van Westenenk 8, 7336 AZ Apeldoorn, Netherlands
Uitschrijven