Ontdek lieflijk Zuid Engeland, In geval van Nood en mooie prijzen te winnen.
Zin Magazine 7

Zin Magazine 7

Vrouwen aan de grill, mannenvriendschappen en prints voor kleurrijke types
Zin
Thriller Weken 2023
Spannende vrouwen Marion & Esther

In het kader van de Thriller Weken 2023 gaf het powerduo onder de Nederlandse thrillervrouwen Marion Pauw en Esther Verhoef een interview aan Zin. Over thrillerschrijverschap, hun vrouwelijke touch, ouder worden en jezelf zijn.  

Zin
Seniorweb
In geval van nood

Tegenwoordig heeft zo goed als iedereen een smartphone. Sterker nog: we kunnen eigenlijk niet meer zonder. Reden te meer om eens wat dieper in te gaan op drie praktische functionaliteiten van je mobiel die weleens het verschil zouden kunnen gaan maken.

Zin
SRC Reizen & Zin
Ontdek lieflijk Zuid-Engeland

Elegante manor houses met prachtige tuinen, imposante kerken, lieflijke dorpjes met hanging baskets, beroemde studentensteden met gezellige pubs en natuurlijk de groene rolling hills van de wondermooie Cotswolds: in het zuiden van Engeland geniet je van die typisch Engelse sfeer! En je bent er zó. Ga je mee in september?

Zin
Aangrijpend
Later van Hans Münstermann

Tot zijn overlijden heerste er een onuitgesproken strijd tussen schrijver Hans Münstermann en zijn broer. In Hans’ aangrijpende nieuwe roman Later hoopt hij iets recht te zetten.‘Wat ik mijn broer niet heb kunnen zeggen, zeg ik met dit boek. Het is een omhelzing’

Zin
8 juni
Beste Vriendendag

Beste vrienden zijn onbetaalbaar, dat hoeven we je vast niet te vertellen. En goede vriendschap een wapen tegen stress, eenzaamheid en zelfs dementie. Helaas gaan vriendschappen soms stuk of ze verwateren. Zit je verlegen om een nieuwe vriend? Wel helpen je graag met tips

Zin
Erotisch triller
Stars at noon

Deze spannende verfilming van het gelijknamige boek van Denis Johnson is de winnaar van de van de Grote Prijs op het filmfestival van Cannes in 2022. De erotische thriller laat vooral zien hoe de mens omgaat met liefde in de hel. Kans maken op vrijkaarten?

Zin
Plus Magazine
Nu extra voordelig

Lees Plus Magazine extra voordelig en maak kans op een iPad! Hét blad dat informeert en inspireert over geld & recht, gezondheid en meer. Het abonnement stopt automatisch.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden