Midden in de natuur met Roots - 24 mei
Roots

Nieuwe wandelroute

WANDEL LANGS KLEURRIJKE FOTOMODELLEN

Icarusblauwtjes, hooibeestjes of zelfs de duinparelmoervlinder. In het Noordhollands Duinreservaat – een van de grootste natuurgebieden in Nederland – is het landschap gevarieerd. Daarom kun je er goed vlinders vinken. Ga deze kleurrijke insecten zoeken met de nieuwe routekaart van Roots in de hand. En overnacht met korting in hotel Het Oude Raadhuis in Castricum.
Foto: Niels Kooyman

Roots

Natuurkennis

6 WEETJES OVER KLAPROZEN

Ze zijn weer volop zien, die felrode stipjes in de bermen en op de akkers. Klaprozen mogen er dan wel fragiel uitzien, de dappere plantjes zijn eigenlijk echte overlevers.
Foto: Daniël Mulder

Roots

Nieuwe serie

UITGELICHT

In de nieuwe online-serie 'Uitgelicht' bespreekt een natuurfotograaf zijn of haar recent gemaakte foto. Deze keer vertelt Bert Kok over zijn foto van een boomkikker. En hij geeft handige tips.
Foto: Bert Kok

Roots

Eropuit

OP KRAAMBEZOEK

In Natuurpark Lelystad kun je door het leefgebied wandelen van de wisent en het przewalskipaard. Dit is hét moment om het natuurpark te bezoeken, want er is een jong wisentje geboren.
Foto: Daniël Mulder

IN DE NIEUWE ROOTS VAN JUNI:

  • Vlinderen in de duinen bij Heemskerk
  • Zo fotografeer je vossen
  • Oostvaardersplassen: hoe nu verder?
  • Zien: vuurvliegjes in Nederland
  • Natuurommetje door het Reestdal
  • Mieren onder de loep
  • Te voet door de Aostavallei

 

Roots
Roots

Vogelen

GAAI VEROVERT DE STAD

Zie je de laatste tijd wel eens een gaai of een groepje gaaien over de tuin vliegen? Dat kan kloppen, want de gaai (vroeger Vlaamse gaai genoemd) komt steeds vaker voor in de stad. Wie weet gaat hij later wel stadse gaai heten.
Foto: Paul Böhre

Roots

Een mooie aanbieding van Roots. Neem nu dit voordelige abonnement en krijg niet alleen 12 nummers van Roots (plus 2 nummers van het Vogelmagazine), maar ook een leren tas van Burkely t.w.v. €149,95. Nu samen voor slechts €99,95 i.p.v. €231,81.

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer