Hallo John

Hoe is het met je? Ik hoop dat je in goede gezondheid bent. En je familie en mensen om je heen ook.

De workshops gaan momenteel nog steeds door in groepjes van 3 personen. Door de kleine groepsgrote die ik heb is het redelijk makkelijk om de groepen te splitsen in 3 personen per groep. Dankbaar dat iedereen zich erin kon vinden. Ik vind het te leuk om alles te annuleren en ik ben blij dat iedereen flexibel was als er geschoven moest worden.

Voor het volgende jaar staan de workshop data op 6 personen maar mochten er weer maatregelen komen wordt er altijd gekeken of het haalbaar is en de eerste aanmeldingen van de workshops hebben de eerste keuze van een datum mocht de groep weer gesplitst moeten worden. Laten we hopen dat het niet nodig is en dat we snel uit deze situatie komen. Pas goed op jezelf.

Hier volgt even een korte persoonljike video.
Hallo allemaal hoe is het met jullie?

Laatste workshop plekjes dit jaar!

Heb je zin om dit jaar nog een Lensbaby workshop te doen er is 1 plek vrijgekomen op donderdag 5 november  of Zondag 8 november en 1 plek bij  Macro abstractmet Laowa Leenlenzen op zaterdag 7 november. Mail me dan even want de data staan niet meer op de website.

Lensbaby 

De LENSBABY let's get started workshops zijn niet verdwenen maar ze heten nu LENSBABY FUN & LENSBABY AUTUMN MAGIC. In alle LENSBABY workshops kun je nu op je eigen niveau werken en een lens lenen voor Nikon of Canon. Alle lensbaby workshops staan achter elkaar evenals alle macro en creatieve landschaps workshops.
Genomen met Laowa 60mm bovenstaande slakken foto's ook.

Creatieve Macro & Abstract

CREATIEVE MACRO EN MACRO ABSTRACT wordt een combi workshop omdat er vaak al een overlap was. Jij kan dus je eigen invulling geven aan de workshop met waar jou voorkeur ligt of gewoon lekker allebei.

Het leuke is dat je in deze workshops de mogelijkheid hebt om een LAOWA lens te lenen. Heb je dus geen macro lens dan kun je vanaf nu altijd een lens lenen mits je camera op de lijst staat die je op de pagina kunt vinden. En ga je voor abstractie dan is het natuurlijk altijd super om zo'n mooie 2x vergroting of 2,5 tot 5 keer vergroting uit te proberen. Na de workshop krijg je een kortingscode voor 10% korting op de lenzen. Da's mooi meegenomen toch?

Uiteraard kan je ook gewoon je eigen lenzen gebruiken.

PIXPERIENCE

Afgelopen weekend was het Pixperience WOW scapes webinar event. Hebben jullie ook heerlijk vanuit je luie stoel gekeken?
Het was natuurlijk veel fijner geweest als we jullie in levende lijve hadden gezien maar Daan en zijn team hebben er een super gaaf event van gemaakt. Ik heb samen met Nel de presentatie 'Spelen met de werkelijkheid' mogen presenteren. Hartstikke leuk was dat want Nel en ik kennen elkaar al heel wat jaartjes en we gaan zo'n 2 keer per jaar met elkaar op pad. Maar hopelijk zien we elkaar het volgende jaar weer Live.

Voor de lezing ben ik zelf weer meer gaan experimenteren en dat was zo lekker dat ik er een paar nieuwe workshops van heb gemaakt. Ook zijn er nieuwe locaties zoals Kaapse bossen in Doorn waar ik gisteren was. Fantastisch was het. Anders dan de anderen zal hier de ontvangst in openlucht zijn. Dat is nu op het moment natuurlijk overal zo. 
 

Nieuwe workshops, data & locaties

MACRO MAGIC WATERWORLD

Laat je fantasie gaan in Magic waterworld. Met funtools gaan we magische plaatjes maken zowel in de zomer het voorjaar als in de herfst. 

LENSBABY DAHLIA DIVA'S

Dazzling dahlia's.Ze zijn zo mooi en zeker met de lensbaby vervorming. Ook zullen we hier met funtools gaan werken.  

SMART-ART PHONE BLACK & WHITE 
6 NOVEMBER 2020. Nog 2 van de 3 plaatsen vrij.

Deze smartphone workshop is nieuw en vindt plaats in Amerongen en al op vrijdag 6 november 2020. IVM carona maar 3 personen dus alle aandacht en een prachtige omgeving. Heb je interesse neem een kijkjehier.  

LENSBABY MONOCHROOM SCAPES

De data is er al maar ik zoek nog naar de juiste locatie. Meldt je vrijblijvend aan als je interesse hebt dan heb je de meeste kans op een plekje.

MULTIPLE IN MOTION 

Meervoudige belichting en ICM (bewust bewegen met de camera) We hebben al 2 workshops zoveel geluk gehad met de juiste omstandigheden. En prachtige resultaten van de deelnemers. Amerongen is dan ook een prachtige locatie hiervoor.

ZEE IN BEWEGING

Helaas kon hij door Covid-19 niet doorgaan in oktober. Maar het volgende jaar staat hij weer op de agenda. ICM (bewust bewegen met de camera met een lange sluitertijd )aan de kust waar je nieuwe landschappen gaat creëren. Een feestje om te doen. Dat werkt toch weer heel anders dan in een bos.

LONG LASTING LIGHT

Bewegen met je camera met sluitertijden vanaf 6 sec. Dat vergt een hele andere creatieve benadering dan kortere sluitertijden. Foto's die eruit zien als meervoudige belichting maar het niet zijn. Een mooie uitdaging. 

LAST MINUTE KWINTELOOYEN

Een prachtig gebied wat nog beter tot zijn recht komt als het gevroren heeft. Tijdens het maken van het boek de Waal bewogen heb ik hier ook menig uurtje rond gelopen met sneeuw en vorst. Een feestje voor ICM (bewuste camera beweging) Helaas kun je het weer niet plannen maar geef je op als je interesse hebt dan wordt je als eerste gewaarschuwd. Er zijn al aanmeldingen.

Vertrouwde workshops

En natuurlijk zijn er nog de oude vertrouwde workshops zoals sneeuwklokjes, anemonen, keukenhof, de OMNI filterset ook in combi met annemonen in oegstgeest, Macro zwart witLensbaby city en vele smartphone workshops. Je kunt alles hier terug vinden.

Smartphone workshops & locaties:

Dit jaar was er voor het eerste een smartphone workshop in Eindhoven en wat was dat gaaf. Dus dit jaar staat hij weer op het programma evenals Amsterdam, Antwerpen, ik hoop dat dit gaat lukken maar dat vergt nog wat voorbereiding, De natuur in amerongen, Rotterdam en Arnhem natuurlijk. De eerste in Rotterdam is alweer 22 november afhankelijk hoe alles blijft verlopen natuurlijk.

TEXEL WEEKEND

Het was een feestje afgelopen September op Texel. Wat was het geweldig om iedereen zo creatief bezig te zien. Met prachtige resultaten van de cursisten. Genieten op de horst met zonsopgang en het heerlijke eten en de gezelligheid van Hotel Brasserie Rebecca. Meerderen van jullie hebben naar het Texel weekend gevraagd. Hopelijk gaat het lukken om in april en september een weekend te plannen. Heb je interesse meld je dan vast aan zodat je de meeste kans hebt om mee te gaan zodra het bekend is. Ik hoop volgende week meer te weten.

Een heel fijn weekend allemaal. Geniet van de herfst en blijf gezond! Ik hoop jullie in het volgende jaar weer in levende lijven te ontmoeten.

Harteljike groeten

Andrea
Facebook
Twitter
Website






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
iD-Graphickx · Dorpsstraat · IJzendoorn, Gelderland 4053HN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp