View this email in your browser
Click here for English

Yogaplace Sittard opent de nieuwe studio

Wij hebben geweldig nieuws voor je! Het nostalgische en monumentale pand aan de Rijksweg Zuid 43, De Teekenschool, opent haar deuren voor alle yogi's en yogini's. In september is er dus vanalles te beleven.

Lees meer

Openingsweekend 5 & 6 september

Maak kennis met onze nieuwe locatie, lessen en docenten tijdens het feestelijke openingsweekend. Elk half uur gratis yoga les en een kans om 1 maand gratis yoga te winnen! 

Lees meer

In de maand september onbeperkt yoga!

Om de opening van onze prachtige studio met jou samen te vieren bieden we vanaf de opening in de maand september onbeperkt yoga lessen. Je kunt vrijblijvend kennismaken met al onze lessen en docenten middels de gratis Yoga flavours classcard met daarna een aantrekkelijke korting. Klaar voor de echte ontdekking met yoga? Boek dan vanaf komende week de 6 weekse Introductiecursus inclusief je eigen yogamat. 

Lees meer

Beleef yoga veilig bij ons in deze tijd

Bekijk ons volledige aanbod, tarieven en boek je les via het online lesrooster. De hygiëne- en veiligheidsmaatregelen van het RIVM worden strikt opgevolgd. De ruime Yogastudio's beschikken daarnaast over goedgekeurde ventilatiesystemen waardoor iedere les in verse schone lucht plaatsvindt. De raamopeningen bieden een garantie voor een goede luchtcirculatie met verse buitenlucht. 

Boek nu

Nieuwsbericht 

Yogaplace in het nieuws van Sittard-Geleen | 26 aug 2020

Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2020 Yogaplace, All rights reserved.
Je ontvangt deze email, omdat je je aangemeld hebt voor de nieuwsbrief van Yogaplace. Jek un tje uitschrijven door op de link te klikken in deze e-mail. You are receiving this email because you subscribed to receive information about Yogaplace. You can unsubscribe by clicking in the link provided in your email.

Our mailing address is:
Yogaplace
Sint Maartenslaan, 36
Maastricht, 6221 AZ
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp