Bijzondere vakantieplekjes, maak kans op kaarten voor 'April, May en June' en zit jij klaar voor Heel Holland Bakt?
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 1, nu in de winkel!
Zin
Eén eiland, drie dagen, zes romantische films
Filmweekend op Vlieland

Speciaal voor liefhebbers van lange strandwandelingen én de betere romantische film organiseren Zin en Podium Vlieland in februari twee filmweekends, inclusief 2 nachten hotel! Ook super leuk om met een vriendin heen te gaan.

Zin
Zondag start de nieuwe reeks van Heel Holland Bakt
Deze taarten zijn regelrechte kunstwerkjes

Stof de cakevorm maar af: Heel Holland Bakt komt 15 december terug. Met oude bekenden Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhove en André van Duin. Kom alvast in de stemming met de baksels van de Engelse Laura. Alle taarten die zij maakt zijn regelrechte kunstwerkjes.

Fotocredit: © MAX Roland J.Reinderds

Zin
5 fantastische bestemmingen volgens wereldreiziger Annegiene
Bijzondere vakantieplekjes

Annegiene Withagen-van der Riet werkt bij reisorganisatie Talisman travel design en ze bezocht al meer dan veertig landen. Dus als iemand bijzondere en exclusieve vakantieplekjes weet te vinden is zij het wel! Geniet mee van het prachtige Nieuw-Zeeland, de Sjeik Zayed-moskee in Abu Dhabi (foto) en een bijzonder museum in Noord-Spanje.

Zin
Dubbel feest
Stijlvol boek en 4x Zin voor € 29,50

Wat gaat het worden deze feestdagen? In geheel eigen stijl aan het diner of kruip je het liefst in je kloffie op de bank met een tijdschrift? Of: allebei! Want met deze aanbieding kun je urenlang genieten van jouw nieuwe favoriete tijdschrift én ontvang je Oog voor stijl van streetstyle fotograaf Misja Beijers. Door de foto’s en tips uit haar boek verschijn je werkelijk stralend bij elk diner of borrel. Neem nu een abonnement en je krijgt het boek (t.w.v. € 24,99) + 4x Zin samen voor € 29,50

Zin
15-daagse vakantie met vlucht, autohuur én verblijf
Ontdek het echte Scandinavië

Ontmoet de Sami en hun rendieren. Logeer in een nationaal park, met de schoonste lucht op aarde. En geniet van de zonnigste stad van Zweden. Scandinavië boven de poolcirkel is de ultieme vakantiebestemming.

Zin
Zin & Independer
Nieuw jaar, nieuwe zorgverzekering?

Je kunt één keer per jaar overstappen van zorgverzekering. Dit kan in de laatste weken van het jaar. Is overstappen voor jou verstandig?

Zin
Ben je klaar voor de feestdagen?
Met deze tips zeker

Krijg je familie of vrienden over de vloer rond de feestdagen? Dan moet je waarschijnlijk nog recepten bedenken, menukaartjes maken en o ja: een muziekje op de achtergrond is ook fijn. Op zoek naar inspiratie?

Zin
Wat doen we met broer Jan?
Win kaarten voor ‘April, May en June’

Na het succes van Gooische vrouwen is Linda de Mol terug op het witte doek. In de film April, May en June verliezen drie halfzussen hun moeder. Ze vragen zich af wat ze nog met elkaar hebben. En vooral: wat straks te doen met hun autistische broer Jan?

Wat vind je van deze nieuwsbrief
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer