Bier en bratwurst op het Oktoberfest, fijne winacties en alles over de overgang
Zin Magazine 11

Zin Magazine 11

Veel Vlaanderen: Kastelentocht langs de Schelde, Leuven sprankelt en meer
Zin
Leuke vrouw
Goedele Liekens

Zeg je Goedele dan roep je ‘seks’. Als Vlaamse seksuoloog maakte ze spraakmakende tv-programma’s in Nederland. Die tv-carrière staat on hold nu Goedele (1963) alweer een paar jaar zetelt als kamerlid in het Nationale Federale Parlement van België.

Zin
In de (postmeno) pauze stand: Me time!
Menopauze dossier

De overgang is voor iedereen anders. Dat we er rond ons 50ste mee te maken krijgen, is voor de meesten een feit. Maar waar de een er fluitend doorheen gaat, ligt de ander ’s nachts uren zwetend wakker. Maar eenmaal er doorheen, wordt alles leuker.

Lezersaanbieding Zin 11
Bericht van de redactie

In het nieuwe Zin Magazine vind je een lezersaanbieding om met de Holland Norway Line (HNL) naar Noorwegen te reizen. Helaas ging HNL failliet toen wij nét met ons magazine naar de drukker waren gegaan. Tot onze grote spijt is die aanbieding niet meer te boeken.

Zin
SeniorWeb & ZIN
Telefoon kwijt?

Als je je realiseert dat je je telefoon echt kwijt bent en deze nergens in huis of de auto te vinden is, kun je behoorlijk met je handen in het haar zitten. Waar kan ‘ie zijn?! Via de zoekfunctie op Android-apparaten en de Zoek-mijn-functie op de iPhone en iPad vind je je apparaten snel weer terug.

Zin
‘Ook als ik niet schrijf, gaat het door in mijn hoofd’
(Scenario)schrijver Esther Waij

Ze heeft nog nooit een writer’s block gehad: schrijver Esther Waij (1974) heeft een nogal bezig brein. Dus als ze niet aan yoga of meditatie doet, of even met haar hond wandelt, staat ze altijd in de werkmodus. Haar vierde roman is al in de maak, terwijl nummer drie, de liefdesroman Een schittering van geluk, nog maar net in de winkel ligt.

Zin
Zenuwslopend
Upon Entry

De Spaanse film Upon Entry heeft alles wat een film moet hebben: een verhaal dat je vanaf de eerste minuut boeit en pas bij het laatste shot loslaat, even schrijnend als krachtig. Benieuwd? Wij mogen 3x2 vrijkaarten verloten dus lees snel verder.

Zin
Zin weekendtip
Oktoberfest 2023

Zin in een feestje bij de Oosterburen? Morgenmiddag, klokslag 12 klinken in München traditioneel 12 kanonschoten als start van het Duitse Oktoberfest. Houd je van bier, bratwurst en gezelligheid? Dan weet je waar je de aankomende 16 dagen moet zijn.

Zin
De Europa editie
Boer zoekt vrouw

Zondag is het eindelijk zover: de start van een nieuw seizoen Boer zoekt vrouw. In deze  Europa editie zullen koeienboer Piet in Duitsland, melkveehouder Claudia in Frankrijk, melkveehouder Haico in Denemarken, boer Richard in Slowakije en - de benjamin van de groep - boerin Bernice in Zweden die liefde van hun leven vinden? Een voorstelrondje.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden