Gelukkig nieuwjaar! 🍾 Hoewel het helaas meteen duidelijk werd dat 2021 niet automatisch al onze problemen oplost, gaan we er toch vanuit dat we er dit jaar iets moois van kunnen maken. En daarom in deze nieuwsbrief een paar tips van ons. Want we hebben iets voor je als leren omdenken één van je goede voornemens is. Maar ook als jij je in deze lockdown soms stierlijk verveelt. Of thuis zit met een bups pubers die met al dat thuisonderwijs veel te veel naar een scherm zitten te staren. En alvast een vraag voor 2022. We lopen immers graag op de feiten vooruit.

Training Omdenken nu ook online

Begin 2021 goed en duik samen met onze trainer Sanne diep in het Omdenken gedachtegoed. Gewoon vanuit huis, online. 

Het is een interactieve training waarin je actief meedenkt, prijzen wint en meteen aan de slag gaat met jouw eigen input. Je leert anders kijken naar een probleem.

Voorafgaand aan de training krijg je een Omdenk-pakket thuis met daarin materialen voor de training. Na afloop krijg je inspiratiepost. Zo is thuisblijven niet alleen nuttig, maar ook nog erg leuk.

Lijkt dat je wel wat? Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Tell me more, tell me more!

Switchen in de lockdown

Je brengt een nieuw gezelschapsspel uit en hoppa, we tuimelen met z'n allen de tweede lockdown in. Nou is een spelletje spelen de ideale manier om een donkere avond door te komen. Maar de lockdown maakt het voor mensen met weinig huisgenoten wel lastig om 4 spelers te verzamelen om Switch te spelen. Gelukkig hebben we inmiddels het videobellen volledig omarmd. Dus keken we - zoals het een omdenker betaamt - naar wat er wél kan als je Switch op afstand wilt spelen.
We hebben ons spel grondig onder de loep genomen en zijn tot de conclusie gekomen dat van de 40 minigames die Switch bevat, je 19 stuks prima op afstand via een videoverbinding kunt spelen. Hoe dat precies werkt, lees je hier. Veel speelplezier!
Doe mij zo'n Switch!

Ja leuk hoor, maar wat is Switch?

Wat is Switch? Dat zie je in deze korte video ⤴️
Twijfel je nog? Laat deze reactie van een dolgelukkige moeder je dan overtuigen:

De beste aankoop ever. Spelletjes zijn een beetje uit hier in huis vanwege Fortnite en Minecraft. Het was een gok om het aan te schaffen en wat blijkt: ze zijn hier niet meer te stoppen. Na ieder spel... nog eentje dan.
Ik maak iedereen in!

Een vraag voor 2022

We weten dat 2021 nog maar net begonnen is, maar de deadline voor de scheurkalender 2022 nadert al met rasse schreden. Dat gaat een heel bijzondere editie worden, want we vieren een jubileum: de Omdenken Scheurkalender bestaat 5 jaar!
Daarom een vraag aan jullie, trouwe scheurders der kalender. Wat vinden jullie het leukst aan de scheurkalender? Van wat voor soort teksten zou je graag meer willen zien in 2022? Inhoudelijk? Grappig? Plaatjes? Verhaaltjes? Of misschien nog wel iets heel anders? Laat het ons weten en mail jouw mening naar annemargreet@omdenken.nl. Dank je wel!
 
Ik heb een mening
 
 
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, 3511NM
Netherlands

Add us to your address book