Hallo daar! We schrijven januari, iedereen is weer aan het werk en de rust in onze webwinkel is wedergekeerd na alle scheurkalender-gekte. Die is nu echt helemaal op. Heb jij er wel een te pakken gekregen? Hopelijk ben je een beetje blij met je exemplaar! De andere Omdenken producten pakken we nog graag voor je in. Onze trainers, acteurs en technici zoeven trouwens alweer het land door voor allerlei zakelijke klussen. We hebben er zelfs een nieuwe acteur voor aangenomen: welkom Klaas! Heb jij nou zin om dit jaar eindelijk eens een training Omdenken te volgen? Er is onder andere in maart nog plek, kijk hieronder maar even.

Er komen weer trainingen aan!

Daar wil ik meer over weten

Wil je naar onze theatershow?

Dan moet je er snel bij zijn. Tot en met maart is vrijwel alles vol. We werken hard aan het finetunen van de show. De eerste 'Zoals verwacht loopt alles anders'-show die geen try-out meer is spelen we in Barendrecht.
Komen jullie naar mij toe?

Podcast

We zijn weer druk bezig met het produceren van een nieuw seizoen van de Omdenken Podcast. Ken je die nou al en zou je zelf wel eens met Berthold in gesprek willen? Via deze pagina kun je je aanmelden. 
Laat eerst maar eens horen
P.S. De scheurkalender is dus op - foetsie - totaal uitverkocht. Wel hebben we nog 6 grote en 4 kleine agenda's liggen. Met 50 procent korting. Wow.
 
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, 3511NM
Netherlands

Add us to your address book