Nu het ‘nieuwe normaal’ ondertussen het… nieuwe normaal is geworden, vonden we het wel zo leuk om een update te geven over wat wij nu nieuw en normaal zijn gaan vinden.

Waar we normaal elke dag door het hele land staan met één van onze shows, workshops of trainingen, zitten onze trainers nu thuis en is het op het Omdenken hoofdkantoor muisstil geworden. Dat wil zeggen, het kantoor is letterlijk vrij leeg. Net als dat er tal van theaters leeg zijn op dagen dat we eigenlijk met onze theatertour weer een zaal plat zouden spelen. Onze collega’s van de sales zitten elke dag een paar uur met hun beste humeur en goede moed de klanten te woord te staan en social media loopt gelukkig lekker door. Soms verrassen andere collega’s ons met een kort, op gepaste afstand, bezoek. Ook natuurlijk om te werken, maar gezelligheid is in deze tijden wel zo belangrijk. 

Wat is er dan eigenlijk te doen op het kantoor? 

Onze webwinkel is nog steeds draaiende en we verkopen nog met veel plezier al onze producten. Nu iedereen toch de tijd heeft voor een leuk spelletje, wat verdieping of zelfs voor één van onze e-learning modules, staan we nog iedere dag jullie pakketjes in te pakken! En dat doet ons goed. Daarnaast doen we steeds meer webinars voor organisaties, daarover hieronder meer. 

Wat kan er nu wel?

Wij hebben tips. Klik op je lievelingsvierkantje en het komt helemaal goed.

Zoals verwacht loopt alles anders, een webinar van Omdenken.

Omdat we geen trainingen of live programma’s mogen verzorgen (waar 1 juni gelukkig weer verandering in komt!) hebben we een geheel nieuw, corona-proof, programma ontwikkeld. Onder het mom van ‘wat kan er wél’ hebben we het Omdenken Webinar in het leven geblazen om allerlei organisaties toch nog iets te leren over ons gedachtegoed. Dit is nog niet voor ‘normale’ mensen (particulieren, zeg maar) te boeken, maar we zijn dat wel aan het ontwikkelen! Het is een rare tijd, maar dat betekent natuurlijk niet dat we stoppen met doorgaan. Jullie lezen het binnenkort via onze social media en nieuwsbrief als we er klaar voor zijn om iets lanceren. 
Misschien is dat wel iets voor ons

Trainingen en zakelijke programma’s

Ja, het is bijna 1 juni. Dat betekent dat we weer wat trainingen en programma’s mogen verzorgen, wel in een nieuwe setting. Een moeilijkere setting, maar geen setting waar we nee tegen zeggen. Want hoe fijn is het dat we wél weer mogen samenkomen en met z’n allen iets te kunnen ondernemen als iedereen fit is? Heel fijn. Zo is het mogelijk om je aan te melden voor onze kleinschalige training Omdenken. Deze wordt verzorgd in de Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder, daar is meer dan genoeg plek om anderhalve meter afstand te houden. 

Klik op de data voor meer informatie over de Eendaagse training omdenken voor jezelf: 19 juni, 18 september, 9 oktober

Daarnaast is het ook weer mogelijk om ons zakelijk te boeken voor een organisatie. Op het moment van schrijven is dat nog voor groepen van maximaal 30 deelnemers, vanaf 1 juli hopelijk tot 100 mensen! We willen het eigenlijk van de daken schreeuwen, zo blij zijn we hiermee.

Zakelijk? Doen jullie dat? Hoe dan?

Columns AD

En dan nog iets; we zijn tegenwoordig ook te vinden in het AD. Wekelijks zelfs! Vanuit hun comfortabele huis schrijven de grondleggers van het Omdenken, Annemargreet Dwarhuis en Berthold Gunster, elke week een column over hun bevindingen van wat er allemaal om te denken valt tijdens de COVID-19 situatie. 

Wat? Dat wil ik lezen!

Nou, zo gaat het met ons! Hoe gaat het eigenlijk met jullie?

(Ja, normaal staat er altijd dat je niet mag antwoorden op nieuwsbrieven, noreply enzo maar daar doen wij dus niet aan. Kom maar op!)

Stay safe,
Team Omdenken
 

Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, 3511NM
Netherlands

Add us to your address book