Nieuws van de Werkplaats BO

5 years ago
  • Html
  • Text

Iedere week nieuws van de Werkplaats Kindergemeenschap Basisonderwijs


vrijdag, 08 november 2013


Praktisch overzicht kleurgroep 3-4

Licht vertraagd, maar zoals beloofd tijdens de informatieavond hierbij een kort overzicht met betrekking tot de praktische zaken in onze bouw.


Lees meer...
De MR leden stellen zich graag aan u voor

Hierbij (klik hier) willen de MR leden zich graag aan u voorstellen. De MR heeft een eigen plek op de site van de basisschool, te vinden onder het kopje 'ouders' en dan 'MR'. U vindt hier de taken en bevoegdheden van de MR, het huishoudelijk regelement, het jaarverslag en de notulen.


Lees meer...
Vrijdag 15 november wederom een Weekslot

Vrijdag 15 november is er een weekslot voor de groepen van Laura en Betty, Joyce en Kim, Sanne, Anneke en Gisella. Het weekslot start om 14 uur in de toneelzaal van het voortgezet.


Lees meer...
Wat prijkt er nu weer op ons prikbord?
Op ons prikbord prijkt momenteel een multiculturele kookcursus voor kinderen. Meld je snel aan, want het kost vrijwel niks en het smaakt vast heerlijk... Ook kunt u nog steeds leren communiceren met pubers en komen er nog enkele avonden aan waarop...
Lees meer...
Informatieavond voor ouders van (toekomstig) uitgaande jeugd

Via het Trimbos instituut ontvingen wij bijgaande flyer.

In de veronderstelling/ wetenschap dat oudere werkers hier nu of in de toekomst mee te maken krijgen, wilden wij u deze informatie mee geven.


Lees meer...
Edukans: Een doos vol hoop en glorie.

Beste ouders/verzorgers,

In het kader van Sint Maarten (samen delen) gaat de school dit jaar weer op zoek naar ‘schoenmaatjes’ die vrijwillig een schoenendoos willen vullen voor arme kinderen in landen als Ghana, Irak, Malawi en Oeganda.


Lees meer...
Deel 11 van de nieuwbouw-strip

De nieuwbouw staat niet stil en zo ook het (bijna) wekelijkse beeldverhaal gebaseerd op die gelijknamige nieuwbouw...


Lees meer...
Een boeiende informatieavond

Op woensdag 6 november mochten wij circa 130 ouders begroeten in de grote zaal van ons VO.


Lees meer...
Gedachtegoed Kees Boeke

Ouders en medewerkers komen drie keer per jaar bijeen om over het gedachtegoed van Kees Boeke te leren en om te bespreken hoe dit past in de 21e eeuw. De opdracht die Kees Boeke heeft gegeven is steeds te zoeken naar wijze om de waarden van school vorm te geven op een manier die bij de tijd past.
Op 20 november organiseert de werkgroep gedachtegoed Kees Boeke een inspirerende avond over rituelen en tradities die de Werkplaats de Werkplaats maken.


Lees meer...

Op de website staan de eerder geplaatste nieuwsberichten


De Werkplaats Kindergemeenschap, Kees Boekelaan 10, 3723 BA Bilthoven, T 030-2282842, F 030-2282156, Email: bo@keesboeke.nl


Safe Unsubscribe

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019