Nieuws van de Werkplaats BO

5 years ago
  • Html
  • Text

Iedere week nieuws van de Werkplaats Kindergemeenschap Basisonderwijs


vrijdag, 15 november 2013


Sinterklaasviering voor de groepen 3 t/m 8

Sinterklaas is weer in het land!
Op donderdag 5 december zullen we op school met de kinderen Sinterklaas vieren.
Binnenkort trekken we in alle groepen lootjes met de kinderen. Elk kind komt met zo’n lootje thuis.Lees meer...
Gedachtegoed Kees Boeke

Ouders en medewerkers komen drie keer per jaar bijeen om over het gedachtegoed van Kees Boeke te leren en om te bespreken hoe dit past in de 21e eeuw. De opdracht die Kees Boeke heeft gegeven is steeds te zoeken naar wijze om de waarden van school vorm te geven op een manier die bij de tijd past.
Op 20 november organiseert de werkgroep gedachtegoed Kees Boeke een inspirerende avond over rituelen en tradities die de Werkplaats de Werkplaats maken.


Lees meer...
Wat prijkt er nu weer op ons prikbord?
Op ons figuurlijke prikbord prijken deze week twee sportieve mededelingen voor kinderen. Gaat dat zien voor gevarieerde en buitensport... Maar ook het Repair Café laat weer van zich horen. Dus als u nog iets te fixen heeft dan is dit uw kans....
Lees meer...
Reservekleding voor een ongelukje
In de onderbouw is een tekort aan reserve kleding in de maten 110 en 116. Hebben jullie onderbroeken,hemdjes, lange broeken, maillots, leggings, en sokken over? Wij ontvangen ze graag. Jullie kunnen het afgeven bij een van de onderbouw medewerker...
Lees meer...
3/4 Oproep

Sinterklaas komt aanstaande zaterdag aan in ons land en zal ook bij ons in de groepen zijn intrede doen. Niet in de vorm van de Goedheiligman zelf, maar in de vorm van een project rondom dit thema. We gaan weer knutselen, rekenen, lezen en spellen met als onderwerp Sinterklaas.

Voor een van onze rekenopdrachten zoeken we kleine meubeltjes (denk aan poppenhuismeubeltjes, Playmobil of lego).


Lees meer...
Weekslot vrijdag 22 november

Vrijdag 22 november is het weekslot van de groepen van Ronald en Freek, Isa en Louis, Ingrid, Caroline en Eegje. Het weekslot begint om 14 uur in de toneelzaal van het voortgezet.


Lees meer...
7/8: Werkstukcarrousel en werkstuk maken

In week 47 krijgen alle zevende jaars ter voorbereiding op het eigen werkstuk maken een aantal studievaardigheidslessen aangeboden.


Lees meer...

Op de website staan de eerder geplaatste nieuwsberichten


De Werkplaats Kindergemeenschap, Kees Boekelaan 10, 3723 BA Bilthoven, T 030-2282842, F 030-2282156, Email: bo@keesboeke.nl


Safe Unsubscribe

Share this newsletter on

Related newsletters

Wpkeesboeke.nl

Categories: Others | Miscellaneous
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019