Nieuws van de Werkplaats BO

5 years ago
  • Html
  • Text

Iedere week nieuws van de Werkplaats Kindergemeenschap Basisonderwijs


vrijdag, 20 december 2013


Niet vergeten: maandag 6 januari: Studiedag!

Alle werkers zijn dan de gehele dag vrij!


Lees meer...
Veel Sfeerbeelden uit de Onderbouw

Het grootste gedeelte van de midwintervieringen zit er weer bijna op.
Na een gezellige Sint Maarten en Sinterklaas, nu net een sfeervolle kerstviering achter de rug. In deze week is Wim, onze oude directeur weer als vanouds langs gekomen met zijn kerststal met een mooi verhaal….de kinderen hingen aan zijn lippen.


Lees meer...
Ide over de Serious Request actie voor Burundi
Wij hebben iets voor de kinderen voor Burundi wij hebben bijgehouden hoeveel wij water gebruikt hebben voor iedere keer dat je water gebruikt 3cent want zij moeten ook betalen maar ik hoop dat idereen zijn sjeks bijgehouden heeft JULLIE ZIJN DE BE...
Lees meer...
Nieuwjaarswens

Beste ouders, verzorgers,

Hierbij ontvangt u wellicht nogmaals onze nieuwjaarswens.


Lees meer...
Filipijnen-actie haalt de krant!

De spontane actie van Iris, Jolien en Zyhra om middels een Kerstmarkt geld in te zamelen voor slachtoffers van de orkaan op de Filipijnen heeft haast landelijke bekendheid bereikt dankzij een stukje in de Biltsche Courant! Klik om dat artikel te zien.


Lees meer...
Erik Koomen (vader van Lars en Tess) fondsenwerving

Onszelf gelukkig prijzend met twee gezonde kinderen, doet mijn werk me elke dag beseffen, dat er meer leed is dan we ons beseffen.

De Stichting Hartekind steunt onderzoek in het Wilhelmina Kinderziekenhuis naar late gevolgen van hartoperaties bij kinderen.


Lees meer...
Schoenmaatjes

Hoi, wij zijn Fenne en Lu en we zitten bij Ronald en Freek in groep 8. Wij gingen donderdag 12 December de schoenmaatjes wegbrengen. ( als je niet weet wat schoenmaatjes zijn : schoenmaatjes zijn schoenen dozen die kinderen versieren ze doen er dan dingen in bijvoorbeeld tandpasta , knuffels enzovoort dan zetten ze op de schoenendoos of het voor een jongen of meisje is en de leeftijd.


Lees meer...
Deel 15 alweer...

Ziehier: deel vijftien van ons verbouwingsfeuilleton...


Lees meer...

Op de website staan de eerder geplaatste nieuwsberichten


De Werkplaats Kindergemeenschap, Kees Boekelaan 10, 3723 BA Bilthoven, T 030-2282842, F 030-2282156, Email: bo@keesboeke.nl


Safe Unsubscribe

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019