In deze nieuwsbrief lees je alles over de nieuwe Specialized Diverge (inclusief rijtest), de nieuwe Shimano Deore-groepen en het laatste wielergerelateerde coronanieuws.
Fiets
Nieuw en getest: Specialized Diverge

Matzwart, haast volledig merkloos. Dat is de nieuwe Diverge die Rob in het geheim ontfutseld heeft op het S-hoofdkantoor in ’s-Heerenberg. Op het eerste gezicht ziet hij nauwelijks verschillen met de huidige Diverge. Nu was dat geen verkeerde fiets dus voortborduren daarop lijkt hem geen verkeerd plan. Tijd om er pedalen op te schroeven en dit gevaarte eens te proberen.

Fiets
Deore 10, 11 en 12-speed
Nieuwe Shimano-groepen

Shimano heeft de bekende Deore-groep stevig op de schop genomen. Vanaf juni dit jaar zullen de Deore M6100, M5100 en de M4100 verkrijgbaar zijn. Drie vernieuwde en vooral betaalbare groepen met keuze uit 10, 11 en 12-speed.

Fiets
Trainen zonder doel
Motivatieproblemen door corona

Je hebt ergens naar toegewerkt en plots valt alles weg. Logisch: de volksgezondheid is een stuk belangrijker, maar vervelend is het natuurlijk wel. Astrid blogt erover voor Pedala. Trainen zonder doel: dat doen we nu al weken.

Fiets
T.w.v. €80,-
Win BYE! Nutrition sportvoedingspakket

In de lead-out van deze maand maak je kans op een sportvoedingspakket van BYE! Nutrition. BYE! is een hoogwaardige sportvoeding op een 100% natuurlijke basis en heeft een 100% biologisch afbreekbare verpakking. Wil jij dit pakket winnen? Wees er snel bij!

Fiets
Ontvang nu korting!
Getest: HideMyBell Raceday SL

De HideMyBell fietsbel is ondertussen welbekend in fietsland. Maar de man achter het merk CloseTheGap zit niet stil en blijft doorontwikkelen. Zijn nieuwste creatie is voor de meest competitieve fietsers. De HideMyBell Raceday SL.

Als nieuwsbrieflezer ontvang jij nu tot 1 juni 2020
10% korting op dit nieuwe model + gratis verzending!

Code: fietsbel

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer