Hooftman uw Volvo dealer

Beste relatie,


Welkom bij onze eerste nieuwsbrief van 2023! Leuk dat we u ook in dit jaar weer mogen voorzien van Volvo nieuws, Hooftman nieuws én andere interessante ontwikkelingen zoals de verbouwing in Schoonhoven en de nieuwbouw in Alphen aan den Rijn. Veel leesplezier!


Namens ons team,

Ivor en Martine Hooftman

Update verbouwing Schoonhoven

Er wordt op dit moment druk verbouwd in de showroom! De nieuwe schuifpui is geplaatst en het eerste deel van de tegelvloer ligt er inmiddels in. Daarnaast worden de voorbereidingen voor het deel bij de balie en het kantoor van Ron getroffen. Er is daarom een tijdelijke balie en verkoopplek geplaatst, in het midden van de showroom. Ondanks de (soms wat mindere) werkomstandigheden waar de collega’s en u als klant zich in kunnen bevinden, zijn we blij met de vorderingen en wordt het eindresultaat prachtig!

Vacature Autotechnicus

Wij zijn op zoek naar extra handen! Wegens het groeiende werkplaatsaanbod en de oplopende plantijden, zijn we op zoek naar ervaren en enthousiaste technici. Technici die groot fan zijn van roffelende 5-cilinders, maar ook de in aantal toenemende elektrische auto’s niet uit de weg gaan. Heb je affiniteit met techniek en een slimme studie in een andere branche afgerond, zoals ICT, ook dan ben je van harte welkom! Bekijk hieronder de vacature.

Upgrades voor elektrische XC40 en C40

Volvo introduceert product upgrades voor de XC40 Recharge en de C40 Recharge voor modeljaar 2024. Dankzij nieuwe aandrijflijnen en verbeteringen aan accupakketten wordt nu een grotere actieradius gerealiseerd voor beide modellen. Bij sommige uitvoeringen leiden de upgrades tot een vergroting van de actieradius met maar liefst 60 kilometer.

De Volvo EX30

Hij komt eraan… een compactere, volledig elektrische Volvo, als model onder de XC40. Wilt u op de hoogte gehouden worden van specifieke informatie over de nieuwe Volvo EX30? Bekijk dan onze informatiepagina.

Aflevering Volvo XC90

Van de heer Baars ontvingen wij een heerlijke taart bij de aflevering, zelfs met een foto van ons pand in Waddinxveen erop! Ons team wenst de heer Baars veel fijne kilometers toe!

Volvo Selekt actie: t/m 31 januari 2023

Bij aankoop van een Volvo Selekt occasion van 3 tot 5 jaar oud krijgt u nu tijdelijk:


  • 2 Volvo onderhoudsvouchers, elk ter waarde van € 250,- 

  • 2 keer verlenging van Volvo Assistance pechhulp bij onderhoud


Daarnaast heeft elke Volvo Selekt vanaf 24 maanden garantie! Deze actie is geldig t/m 31 januari 2023. Bekijk ons aanbod op de website!

De Hooftman Webshop Specials

Complet sets tegen aantrekkelijk prijzen. We hebben ze staan op onze webshop. Nog even voor de wintersport een set? Dat kan wij zorgen dat ze gemonteerd worden. Bekijk ons aanbod op de webshop van Hooftman.

Hockey Clubbonus succesvol!

Tijd voor een sportief bericht; afgelopen jaar hebben we met dank aan onze relaties totaal € 19.000 aan Clubbonussen mogen overmaken naar de regionale hockeyverenigingen. Daardoor hebben al ‘onze’ clubs hun deel ten gunste van de jeugd kunnen investeren, simpelweg doordat hun leden bij Hooftman een Volvo hebben aangeschaft. Voor komend jaar willen we nog meer met de hockeyclubs samenwerken zodat we dit jaar nog meer clubbonussen kunnen uitkeren! Helpt u uw hockeyclub ook? De eerste bonus voor 2023 is al uitgekeerd!

Winterse aanbiedingen

Profiteer van onze winterse aanbiedingen, geldig t/m februari 2023. Ontvang korting op geselecteerde items zoals kunststof interieurmatten, Volvo dakboxen en skidragers. 

Hooftman Autobedrijf BV Coenecoop 59 Waddinxveen
Hooftman Schoonhoven BV Bergambachterstraat 5 Schoonhoven
Hooftman Woerden BV Botnische Golf 15 Woerden
Hooftman Alphen a/d Rijn BV Willem de Zwijgerlaan 39 Alphen aan den Rijn

www.hooftman.nl info@hooftman.nl