Nieuws uit het Omdenken kantoor

Drukte in het Omdenken kantoor: de scheurkalenders en agenda's zijn maandag gearriveerd en we zijn bezig met een nieuw klein boekje. De zakelijke aanvragen stromen weer binnen maar Berthold gaat ook de theaters weer in. Verder nemen we een derde seizoen van de Omdenken Podcast op, kregen we een mooie recensie voor ons kinderspel en laten we onze inpak-assistent zien 🐶. 

Agenda's en scheurkalender

Dit jaar hebben we een nieuwe versie van onze agenda: eentje met een harde kaft en zo'n elastiekje er omheen. Superhandig! Dus ook in 2020 kun je weer iedere dag jouw afspraken bijhouden in een prachtig vormgegeven agenda vol omdenkspreuken, illustraties en handige pagina’s. En dat in een heel fijn en handzaam klein formaat. Al hebben we de grote natuurlijk ook weer. En de scheurkalender van 2020 is er! We hebben er hard aan gewerkt om een aantal domme fouten te voorkomen dit jaar... Al was dat ook weer niet zó erg.
Bekijk ze hier

Blauw boekje

We hebben, naast al die dikke boeken, al twee kleine boekjes: het rode Ja-Maar... Omdenken en het witte Omdenken in Communicatie. Nu werken we aan een derde: Omdenken in Opvoeding. Hij wordt blauw, zit vol grappige en ontregelende illustraties en laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten in de opvoeding. Een boekje voor iedereen die privé of in het werk met kinderen te maken krijgt. Je ziet hem hieronder op onze muur hangen, als het goed is is hij in november klaar.

Theater!

We gaan de theaters weer in! Of eigenlijk: Berthold gaat de theaters in, in zijn eentje. Na vier uitverkochte seizoenen 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk!' is het tijd voor: 'Zoals verwacht loopt alles anders'. De kaartjes zijn op een aantal plekken al uitverkocht dus wees er snel bij.
Kaartverkoop

Ken je ons kinderspel?

"We hebben echt gelachen met elkaar, heerlijk. Vooral toen die van 11 riep: 'Is dit spel speciaal voor ons gemaakt of zo, elke vraag klopt gewoon!' En dit terwijl ze eigenlijk niet doorhad dat ze haar eigen gedrag aan het analyseren was. Een win-win situatie zeg ik!"  Deze recensie zegt genoeg toch?

Hier vind je het spel

Onze kantoordiva helpt met inpakken

Kerstpakket alvast regelen? Kadootje voor een jarige of jezelf? Kan je niet meer zonder dilemmamuntje? Met een beetje hulp van onze kantoordiva Daya 🐶 pakken we graag scheurkalenders / agenda's / boeken, wat je maar wil, voor je in.
Naar de webwinkel
P.S. Kun je niet wachten tot jouw bestelling gearriveerd is? We hebben inmiddels 23 podcast-afleveringen online staan en werken aan een nieuw seizoen. Veel luisterplezier!
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, Utrecht 3511NM
Netherlands

Add us to your address book