Nieuws van Hooftman uw Volvo dealer
Wij houden u mobiel

Geachte relatie,

Welkom bij onze nieuwsbrief van april. Allereerst informeren wij u graag dat onze showrooms weer te bezoeken zijn, ook zonder afspraak! Daarnaast laten we in deze nieuwsbrief onder andere het eindresultaat van ons vernieuwde parkeerterrein in Waddinxveen zien, delen we het verhaal van Marissa en Erik-Jan en een aantal foto’s van de unieke XC40 van de heer Kastelein. Veel leesplezier!

Namens ons team,

Ivor en Martine Hooftman

Marissa en Erik-Jan op pad met de Volvo S60

Hieronder delen we, in goed overleg, het bericht van Marissa, die onlangs met haar vader een dag rijden in een Volvo S60 won.

stoere foto
Dagje uit
Langs het water

"Er was een Hooftman Volvo actie, je kon voor een dag een super coole auto winnen! En wij hebben gewonnen! Dus gingen wij een stuk rijden in een hele luxe S60 T5! De stoelen zaten super lekker! Het dak kon open! En de stoelverwarming was ook heel fijn! Helemaal naar Friesland over de Afsluitdijk. In Friesland zijn we de 11 steden tocht gaan rijden langs allemaal leuke steden. Foto’s gemaakt van de auto en een ijsje gegeten! Op de terugweg zijn we langs familie gegaan en daar wat gedronken. Onderweg heb ik de stoel lekker plat gelegd en keek ik door het open dak en viel zo even in slaap. Toen we thuis waren begon het te regenen, we waren net op tijd binnen. De dag daarna was de auto nat... maar wel schoon! Toen brachten we de auto weer terug en kregen we onze auto weer! 

Super bedankt,

Groetjes Marissa"

Kalibratie bandenspanning

Hoe werkt dat

Gaat tijdens het rijden de melding “controleer bandenspanning” branden, maar zijn de banden op goede spanning? U kunt eenvoudig zelf uw bandenspanning kalibreren via de stappen in onderstaand artikel.

Kalibratie bandenspanning

Parkeerterrein Waddinxveen

helemaal nieuw
Parkeerplaats
Waddinxveen

Alle bestrating is klaar en de nieuwe indeling is goed zichtbaar! Het is weer mogelijk om uw auto te parkeren op ons parkeerterrein. We delen graag het eindresultaat met u.

Volvo XC40 “Black” edition

Dat is
gaaf

"Wil je een écht unieke XC40?" vroegen de Alphense verkoopadviseurs Remco en Ferry aan Tim tijdens het samenstellen van zijn nieuwe XC40. "Dat kunnen we regelen!" Alle kunststof delen zijn overgespoten, de grille is volledig Glossy Black én de LED-koplampen zijn getint. Tim, wij wensen je veel mooie kilometers toe met jouw one of a kind XC40!

Laat uw Volvo wassen en poetsen

Mooi

Stap deze meivakantie in een schone auto op weg naar uw vakantiebestemming of dagje weg! Wij wassen het exterieur, reinigen het interieur en poetsen uw Volvo weer zodat hij net zo blinkt als het moment dat u hem voor het eerst ophaalde. Wellicht ook een idee voor na uw vakantie? 

Reguliere prijs poetsen: € 199,-

Hooftman prijs: € 165,-

Ruitherstel bij uw Volvo

Ster laten repareren

Bij uw Volvo maakt de voorruit een essentieel onderdeel uit van de carrosserie én van de aanwezige veiligheidssystemen. Daarom worden bij ruitvervanging de geïntegreerde camera en/of het radarsysteem volgens fabrieksvoorschriften nauwgezet gekalibreerd. Uw garantie dat bijvoorbeeld City Safety weer optimaal functioneert. Neem geen risico met uw ruit, kom bij ruitschade of - vervanging altijd langs bij een van onze vestigingen. Wij werken met vrijwel alle verzekeraars samen, waardoor in bijna alle gevallen uw kosten zijn gedekt. 

Plan een afspraak

Maandaanbiedingen mei en juni

Maandaanbieding
  • Fietsendrager: € 100,- korting

  • Combinatie trekhaak + fietsendrager: € 250,- korting

  • Stelton to go bekers 200ml en 400ml: 20% korting

  • Sunblinds: 30% korting


Meer informatie over de aanbiedingen vindt u op onze website!

Naar de maandaanbiedingen

Hooftman Autobedrijf BV Coenecoop 59 Waddinxveen
Hooftman Schoonhoven BV Bergambachterstraat 5 Schoonhoven
Hooftman Woerden BV Botnische Golf 15 Woerden
Hooftman Alphen a/d Rijn BV Willem de Zwijgerlaan 39 Alphen aan den Rijn

www.hooftman.nl info@hooftman.nl