Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Auteurs signeren op Wuustwezelse boekenbeurs

Tijdens de boekenbeurs van Antwerpen hebben 6 auteurs uit Wuustwezel hun nieuw boek voorgesteld en gesigneerd. Op zondag 11 december komen deze auteurs - Marc Herremans, Vivianne Van Dyck, Liesbet Rombouts, Carl Van Dyck, Wim Geysen en Neel Vermeiren - naar de bib van Wuustwezel. Van 10 tot 13 uur kan je met hen praten over hun boek en zullen ze deze met veel plezier signeren. Voor de aanwezige kinderen zal Liesbet Rombouts voorlezen uit haar boek "Tien tellen taart".

Lees meer

Nieuwe straatnamen liggen in openbaar onderzoek

Het project Achter d'Hoven voorziet in de aanleg van zes nieuwe straten en vier verbindingsstraten. Voor deze straten en paden worden volgende namen voorgesteld: Lange Mie, Sterke Peer, Nieuwe Buiten, Poorthof, Boomgaard, De Wissel, Vinkepad, Mulderpad, Vlinderpad en Kerkepad. Dit voorstel ligt in openbaar onderzoek van 15 november 2016 tot en met 14 december 2016. Bezwaarschriften kunnen tijdens deze periode worden overgemaakt aan het college van burgemeester en schepenen, Gemeentepark 1, 2990 Wuustwezel.

Lees meer

Samen tegen armoede: koop soep op de markt

Momenteel leeft 1 Belg op 7 in armoede. Met de campagne “Samen tegen Armoede” wil de vzw Welzijnszorg een aantal vooroordelen doorprikken en ruim 100 lokale projecten financieel steunen. Ook jij kan helpen! Door verse soep te kopen op de markt op woensdag 7 december!  De marktkramers-voor-één-dag zijn de zesdeklassers van Gemeenteschool De Wissel. Ze verkopen er hun zelfgemaakte soep. De opbrengst gaat integraal naar Welzijnszorg.

Lees meer

Vacature deeltijds onderwijsdeskundige

Voor de dienst onderwijs zoeken we een enthousiaste medewerker. Als onderwijsdeskundige heb je een adviserende en ondersteunende rol in de uitvoering van het gemeentelijk onderwijsbeleid. Je ondersteunt de gemeentescholen (basisonderwijs en academie) en je werkt mee aan projecten voor alle scholen in Wuustwezel. Wij bieden je een contract aan voor één jaar, op B-niveau en dit voor 19u/week. Solliciteren kan tot en met 27 december 2016.

Lees meer

Innovatiecampagne 2016: stem op Patrick Van Ham!

Patrick Van Ham, melkveehouder uit Wuustwezel, is met zijn 'melkmobiel' verkozen tot één van de tien laureaten van de innovatiecampagne 2016 van het Innovatiesteunpunt voor landbouw en platteland. Nu krijgt het publiek de kans om één van deze tien laureaten uit te roepen tot dé publiekswinnaar 2016. Stemmen kan tot en met 7 december 12 uur. Je kan stemmen op één of meerdere kandidaten, maar je mag slechts één keer stemmen per mailadres.

Lees meer

Een nummerplaat voor elke bromfiets

FOD Mobiliteit en Vervoer lanceert een nieuwe oproep. Heb je een bromfiets maar nog geen nummerplaat? Alle bromfietsen (nieuw en gebruikt) moeten worden ingeschreven en voorzien van een nummerplaat vóór 11 december 2016. Deze regularisatiemaatregel werd opgestart om de verkeersveiligheid te versterken: alle betrokken voertuigen zullen op deze manier verzekerd zijn, de identificatie ervan wordt makkelijker gemaakt en de bestuurders kunnen meteen worden geïdentificeerd.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be