Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Ophokplicht voor alle pluimvee

Wie thuis kippen of eenden of andere vogels heeft moet die vanaf donderdagmiddag 2 februari 2017 verplicht binnenhouden of afschermen met een net. In Lebbeke is vogelgriep vastgesteld bij een hobbykweker van siervogels. Het federaal voedselagentschap komt daarom met de ophokplicht in het hele land. Voor professionele pluimveehouders was die verplichting er al maar die wordt nu dus uitgebreid.

Lees meer

Verkoop eerste kavels project Achter d'Hoven

IGEAN organiseert binnenkort de verkoop van de eerste 29 kavels in de verkaveling Achter d’Hoven. Samen met het gemeentebestuur organiseren ze op dinsdag 21 maart om 19.30 uur in GC Kadans een informatieavond, waar iedere geïnteresseerde toelichting krijgt over de verkaveling, de verkoopsvoorwaarden en de prijzen. We mikken hierbij voornamelijk op mensen die een duidelijke band hebben met Wuustwezel én die nog niet beschikken over een eigendom. In totaal biedt IGEAN 50 kavels aan.

Lees meer

De werking van uw afvalintercommunale

IGEAN organiseert de inzameling, overslag en de verwerking van huishoudelijk afval. Omdat de werking van een afvalintercommunale niet altijd goed gekend is bij het grote publiek werd er een animatiefilm gemaakt. Deze animatie heeft als doel om enerzijds de werking van een afvalintercommunale te verduidelijken en om anderzijds de rol en het belang van de publieke afvalsector in de verf te zetten.

Lees meer

Spectrum zoekt verantwoordelijke financieel beleid en ICT

Spectrum vzw is op zoek naar een verantwoordelijke die sociaal engagement en ondernemerschap met elkaar verbindt. De verantwoordelijke financieel beleid en ICT  is iemand die graag analytisch met cijfers bezig is, nieuwe zaken met veel goesting aanpakt en vanuit gezond verstand met to the point oplossingen voor de dag komt. Heb je interesse, reageer dan vóór 7 maart 2017.

Lees meer

In februari geven we Tournée Minérale

Doe jij al mee aan Tournée Minérale? Wie zegt dat je alcohol nodig hebt om je te amuseren?! Één maand zonder is gezonder! Alcohol heeft invloed op bijna alle organen in het lichaam en hangt samen met ongeveer 60 verschillende aandoeningen. Als je alcoholconsumptie daalt, bekom je gezondheidswinst. Ga de uitdaging aan en maak kans op verschillende mooie prijzen!

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be