Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Pastorij wordt muziekacademie

Na 37 jaar huisvesting in Gemeenteschool De Wissel verhuist de Academie voor Muziek, Woord en Dans naar de oude pastorij van Wuustwezel. Deze werd de voorbije jaren in haar oude glorie hersteld en wordt officieel ingehuldigd op zaterdag 6 mei. Op die dag is iedereen tussen 13.30 en 17.30 uur welkom om de renovatie van de pastorij te bewonderen en kennis te maken met de werking van de academie.

Lees meer

Grote lenteschoonmaak op 13 mei: doe je mee?

Ben jij het zwerfvuil ook beu? Stoor jij je ook aan de lege blikjes, de weggeworpen sigarettenpeuken en de achtergelaten zakken in onze straten? Doe dan mee aan de grote lenteschoonmaakactie op zaterdag 13 mei! Je kan meedoen als individuele burger of met je vereniging. Meld je aan op 03 690 46 37 en samen gaan we voor een Buiten Gewoon Schoon Wuustwezel!

Lees meer

Werken op de begraafplaatsen

Sinds 1 januari 2015 mogen openbare diensten geen pesticiden meer gebruiken in de strijd tegen onkruid. Om op de begraafplaatsen het onderhoud gebruiksvriendelijker te maken, worden de paadjes in dolomiet uitgebroken en opnieuw ingezaaid met gras. De begraafplaats achter de kerk in Gooreind is al gedaan, nu zijn de gemeentelijke diensten bezig met de begraafplaats van Wuustwezel-centrum.

Lees meer

Zo Dichtblij. Doe je ook mee?

Eind april startte de campagne "Zo Dichtblij". De campagne loopt tot en met 3 juni 2017. We vragen je om tijdens deze periode je boodschappen vaker met de fiets of te voet te doen. Dat is beter voor de lokale economie, het milieu, je portemonnee en je gezondheid. Als je te voet of met de fiets gaat winkelen, beloont de deelnemende handelaar je met een tombolalot en maak je kans op leuke prijzen.

Lees meer

Zaterdag 6 mei: Dag van de gever

Al meer dan 25 jaar geven duizenden mensen elke dag spullen aan De Kringwinkels. Dringend tijd om al deze mensen eens goed in de watten te leggen. Wie in één van de kringloopwinkels komt geven, mag zich verwachten aan een verrassende ontvangst. Ruim dus je zolder of kast op en breng je spullen op zaterdag 6 mei 2017 naar De Kringwinkel bij jou in de buurt.

Lees meer

Zeven wegwijzers voor drukbezette ouders

We willen graag dat onze kinderen goed in hun vel zitten. Dat ze gelukkig zijn en zich harmonieus ontplooien. We willen graag ook een tof contact met hen. En dat allemaal in de drukte van alledag, met onze volgeboekte gezinsagenda’s. Hoe doe je dat (allemaal) als ouder/opvoeder, zonder jezelf daarin te verliezen en het spoor bijster te raken? Verneem het in de gratis lezing van maandag 8 mei om 20u in GC Kadans.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be