Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Een nieuwe sportschuur voor Gooreind

Eind dit jaar start aannemer DCA met de bouw van een nieuwe sporthal in Gooreind. Deze krijgt de vorm van een schuur zodat ze mooi integreert in de natuurlijke omgeving van het domein Koch. In de sporthal zullen alle balsporten (in competitie) gespeeld kunnen worden, komt er ook een grote danszaal én een echte horecazaak. De bouw zal klaar zijn tegen het seizoen 2018-2019. Verenigingen die interesse hebben om deze nieuwe sportschuur te gebruiken, nemen best nu al contact op met de sportdienst.

Lees meer

Verkoop eerste kavels project Achter d'Hoven

IGEAN organiseert eind deze maand de verkoop van de eerste 29 kavels in de verkaveling Achter d’Hoven. Alle info over de verkaveling, de prijzen en de verkoopsvoorwaarden vind je hier. Indien je interesse hebt in één van deze percelen, dan dien je uiterlijk op 28 april 2017 de vereiste documenten te bezorgen aan IGEAN. In totaal biedt IGEAN 50 kavels aan.

Lees meer

Workshop "Lentekriebels in de bib"

Zoek je nog iets leuks om te doen tijdens de paasvakantie? Op dinsdag 11 april kan je in de bibliotheek van Wuustwezel terecht voor een speurtocht met leuke doe-opdrachten in de natuur. Bij mooi weer trekken we er met zijn allen op uit in de omgeving van de bib, bij slecht weer blijven we binnen, maar wordt het daarom niet minder leuk! Je kan daarnaast ook even lekker bekomen van al de inspanningen bij een leuk verhaal!

Lees meer

Verzorgende in de thuiszorg: iets voor jou?

Ben je hulpvaardig, vriendelijk en zorg je graag voor anderen? Ben je in het bezit van een diploma secundair onderwijs richting personenzorg of heb je een bekwaamheidsattest van polyvalent verzorgende? Kan je zelfstandig werken en geraak je met de fiets, auto of brommer tot bij de mensen (in Wuustwezel)? Kom dan ons team gezinsverzorg(st)ers binnen de thuiszorgdienst versterken!

Lees meer

Een bij-vriendelijke gemeente

Voor onze voedselproductie zijn de bijen en nectarminnende insecten onmisbaar. De laatste jaren zijn deze insecten sterk bedreigd door allerlei redenen. Om hier iets aan te doen, wil de gemeente in samenwerking met de milieu- en natuurraad een actieplan uitwerken en helpen uitvoeren om meer aandacht te schenken aan een bij-vriendelijke omgeving. Wil jij hieraan meewerken? Schrijf je dan voor 15 april in bij de groendienst.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be