Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Wuustwezel kiest voor energiezuinige kerstverlichting

Het gemeentebestuur wil de volgende jaren meer kerstsfeer brengen in de verschillende dorpskernen. Daarom investeert ze dit jaar in vier grote kerstbomen en energiezuinige ledverlichting. Elke XXL-kerstboom wordt aangekleed met een 2.000 tal ledlichtjes. Daarnaast komt er ook accentverlichting in de Theo Verellenlaan te Gooreind en ter hoogte van De Wissel in Wuustwezel-centrum. Hiervoor werd een budget uitgetrokken van 7.782 euro excl. btw.

Lees meer

Gezellige kerstmarkt in Gooreind

Zondag 18 december wordt de Theo Verellenlaan verkeersvrij gemaakt voor een grootse kerstmarkt. Meer dan 50 standhouders bundelen hun krachten en bieden je van 13 tot 19 uur een variatie aan van demonstraties, muzikale optredens, kinderanimatie en zoveel meer. Bovendien kan je - in ruil voor een kleine gift - bij Drobradio een muzieknummer naar keuze aanvragen. De opbrengst van deze Music for Life-actie gaat naar het Sociaal winkelpunt in Wuustwezel.

Lees meer

Music for Life acties in Wuustwezel

In het kader van de Warmste Week organiseren een aantal inwoners uit onze gemeente een actie voor het goede doel. We zetten ze hier voor je op een rijtje. Laat je vlammetje voor goede doelen branden en steun deze mooie initiatieven! Staat jouw actie er nog niet bij? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Lees meer

Joepie vakantie

De kerstvakantie betekent...doen waar je zin in hebt! Tijd om te spelen, te ravotten, te sporten, uitstapjes te maken, enz. Een overzicht van alle sport- en spelactiviteiten voor kinderen en tieners vind je in de handige brochure "Joepie kerstvakantie 2016-2017".Wil je graag deelnemen aan n van deze activiteiten, reageer dan snel. Sommige activiteiten zijn immers snel volzet.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be