Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Vacature bibliotheekassistent /medewerker toerisme

Heb jij een passie voor boeken en toerisme? De Bibliotheek zoekt een enthousiaste medewerker die 10 uur per week bibliotheekassistent en 9 uur per week als administratief medewerker toerisme mee instaat voor een vlot verloop van de dienstverlening. Het betreft een contract van onbepaalde duur (19u/week). Solliciteren kan tot uiterlijk 24 maart 2017.

Lees meer

Euro-Children zoekt opvanggezinnen

Zoals elk jaar komen er door de zorgen van Euro-Children kinderen uit probleemgebieden in Europa op vakantie in Vlaamse gastgezinnen. Dit jaar verwelkomen ze ongeveer 40 kinderen, waarvan 20 die voor de eerste maal komen. Voor deze nieuwe kinderen - jongens en meisjes tussen 8 en 12 jaar - zoekt Euro-Children nog naar extra gastgezinnen.

Lees meer

Klasconcerten Academie

In februari en maart zin om af en toe eens een concertje mee te pikken? Dankzij de leerlingen van de academie kan dat! Je krijgt de kans te genieten van een heleboel klasconcerten. Verschillende groepen zoals kopers, klarinet, slagwerk, saxofoon en dwarsfluit laten jou horen wat ze reeds in petto hebben. Iedereen is telkens van harte welkom in GC Kadans.

Lees meer

Fotowedstrijd 2017

Toerisme Wuustwezel organiseert weer een fotowedstrijd. Het thema blijft hetzelfde als in 2015: "Wuustwezel, toeristisch in de kijker". Heb jij een foto die hier absoluut bij past? Wil je je werk graag laten zien aan de buitenwereld? Zend dan je foto in vr 8 april 2017. Alle foto's worden tentoongesteld tijdens de opening van het toeristisch seizoen op zondag 23 april in de school van Berkenbeek.

Lees meer

Februari = Quizmaand

In de maand februari organiseren vele verenigingen uit Wuustwezel een quizavond. Ben je een liefhebber of wil je je parate kennis eens uittesten in een ontspannen sfeer met enkele vrienden? Spring dan eens binnen op n of meerdere van dezequizzen. De ploegen bestaan meestal uit maximum 6 personen.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be