Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Wuustwezel verwelkomt Sinterklaas

Zaterdag 12 november om 18.00 uur maakt de Sint zijn opwachting op het dak van het gemeentehuis. In zijn praalwagen vertrekt hij door de donkere straten van Wuustwezel samen met de prachtige lichtstoet.Een dag later, op zondag 13 november omstreeks 13 uur vertrekt de Sinterklaasstoet onder muzikale begeleiding aan zaal Concordia (Bosduinstraat). Naast wat lekkers worden de brave kinderen ook getrakteerd op een gratis cultuurprogramma.

Lees meer

Gemeentelijke Administratieve Sancties (GAS)

Wildplassen, nachtlawaai, wildplakken, sluikstorten, vandalisme, hondenpoep, ... het zijn maar enkele voorbeelden van kleine problemen die vaak grote ergernissen opwekken en die vaak leiden tot een gevoel van onveiligheid. Op 1 januari 2017 treedt het nieuwe GAS-reglement in werking. Omdat in deze procedure de tussenkomst van het parket en de politierechtbank niet meer nodig is, komen we dankzij GAS tot een snellere en efficinte bestraffing.

Lees meer

Voorleesweek in de bib

Tijdens de Voorleesweek van 19 tot 27 november wordt voorlezen in heel Vlaanderen in de kijker gezet. Woensdag 23 november komt dorpsgenote Liesbet Rombouts voorlezen uit haar grappig kijk- en ontdekboek, 'Tien tellen taart'. Na het vertelmoment verzorgt ze in de bibliotheek te Wuustwezel ook nog een knutselworkshop met de kinderen. Inschrijven is verplicht!

Lees meer

Met de bus naar Mythnacht

Mythnacht is het gezelligste indoorfestival van de noorderkempen voor iedereen die nog eens een avondje wil stappen zonder de pubers(onder 20 kom jer er nietin). In een toplocatiezorgen op 19 november, verdeeld over 7 zalen,6 live bands en 9 DJ's voor muziek en sfeer, veel sfeer!!! En dankzij de gemeente Wuustwezel en het feestkonvooi brengt een bus je aan een voordelig tarief van en naar Mythnacht vanuit Essen, Horendonk, Nieuwmoer, Wildert, Kalmthout, Gooreind, Wuustwezel en Loenhout.

Lees meer

Hola zomaar oma

Oma (opa) worden, het wordt je in de schoot geworpen.Een prachtig geschenk dat je leven kleur geeft enenergie. Kortom ... een nieuw elan.In dit theatergebeuren geeft Leen Persijn gestalte aan een vrouw die plots verneemt dat ze oma wordt, een oma die zich een weg zoekt in de overgang tussen tweede en derde leeftijd.Dinsdag 15 november om 13.30 uur in GC Kadans.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be