Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
4000km door Hei en Polder

Ter gelegenheid van World Fair Trade Day 2017 willen de wereldwinkeliers van Regio Hei en Polder de afstand verkleinen tussen boeren in het Zuiden en de politici van bij ons. Het streefdoel is om al fietsend 4000km te verzamelen met onze hele regio! Afspraak 21 mei aan het Gemeentehuis van Wuustwezel voor de fietstocht van 15 of 30 km naar Perron Noord Brasschaat. Tot dan?!

Lees meer

Kalmthoutse Steenweg (N133) wordt veiliger

Dit najaar zal het Vlaams gewest verbeteringswerken uitvoeren op de Kalmthoutse Steenweg (N133) ter hoogte van de Kievitstraat en de Sint-Willebrordusstraat. Ter hoogte van de Kievitstraat en de aansluiting met de Nieuwmoerse Steenweg (N133) komt er een verkeersplateau en oversteekplaatsen voor de voetgangers. En ook aan het kruispunt met de Sint-Willebrordusstraat komt er een extra oversteek voor voetgangers.

Lees meer

15.300 bloemen kleuren weldra het straatbeeld

Dit jaar zal de gemeente 250 bloemenmanden ophangen aan de lantaarnpalen langs grote wegen in de dorpskernen van Gooreind, Loenhout en Wuustwezel. Hiervoor werden meer dan 12.000 éénjarige bloemen en 3.000 geraniums aangekocht en opgekweekt door de groendienst. Het assortiment beslaat 29 soorten zodat er steeds bloemen zijn, op alle momenten van het seizoen en in alle weersomstandigheden.

Lees meer

Gegidste natuurwandeling

Verken samen met een gids het natuurgebied van De Maatjes. Op vrijdag 19 mei 2017 verzamelen we om 19.30u aan De Klot op de hoek van de Hanne Wiewauweg met de Sneygaertsweg.
Deze wandeling wordt je gratis aangeboden door de dienst toerisme. Inschrijven via 03 690 46 43.

Lees meer

Loenhout Urban Trail

Op zaterdagnamiddag 20 mei 2017 organiseert gemeenteschool ’t Blokje in Loenhout een Urban Trail en dit ter gelegenheid van hun opendeurdag. De Urban Trail is geen prestatieloop maar een recreatief gebeuren langs en door gebouwen en prachtige natuur in Loenhout. Locaties waar je anders misschien niet vaak komt. Iedereen kan en mag deelnemen, zowel geschikt voor joggers als voor wandelaars, voor volwassenen als voor kinderen!

Lees meer

Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie

Op 17 mei is het de internationale dag tegen homohaat. Ook Wuustwezel doet mee! Het gemeentebestuur van Wuustwezel voert een lokaal regenboogbeleid en onderschrijft hiermee de visie dat holebi's en transgenders dezelfde rechten hebben als hetero's. Al je vragen over holebi's en transgenders kan je stellen aan de Holebifoon, 0800 99 533.

Lees meer

We zoeken een technisch assistent elektriciteit (M/V)

Voor de ondersteuning van onze technische dienst zijn wij op zoek naar een enthousiaste en handige medewerker die als technisch assistent elektriciteit (M/V) ons team mee wil versterken. Hij/zij staat in voor de technische ondersteuning van het OCMW (inclusief WZC) en de gemeente. Het gaat om een voltijds contract van onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 26 mei 2017.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be