In gesprek over effectieve ontwikkelroutes op 24 juni
 
 
   
In gesprek over effectieve ontwikkelroutes op 24 juni
Ben jij bekend met de checklist voor het inrichten van ontwikkelroutes? Deze handreiking helpt je om het doel en de inrichting van ontwikkeltrajecten voor ogen te houden. Wij horen graag of deze checklist je de gewenste ondersteuning geeft om ontwikkelroutes effectief en kwalitatief in te richten. Kom op 24 juni naar de bijeenkomst en ga met anderen uit het werkveld in gesprek aan de hand van de checklist en laat ons weten op welke onderdelen je meer verdieping wenst.
   
 
 
 
 
Save the date voor het Sterk aan het Werk festival in november
Save the date voor het Sterk aan het Werk festival in november
Zet de datum van het Sterk aan het Werk festival van 2024 alvast in je agenda! De gehele maand november geeft SBCM met Sterk aan het Werk een extra impuls aan leven lang ontwikkelen in de sector. Tijdens deze maand ondersteunen we bedrijven om leren op een leuke en laagdrempelige manier bij werknemers onder de aandacht te brengen. Op 13 november vindt de live festivaldag plaats met verschillende workshops en de uitreiking van de Topperverkiezing.
Lees meer.
 
 
 
 
 
   
Investeren in loonkostensubsidie verdient zich dubbel en dwars terug
Investeren in loonkostensubsidie verdient zich dubbel en dwars terug
Divosa en Cedris hebben onderzoek laten doen naar de kosten en baten van loonkostensubsidie. Dit is een regeling voor bedrijven die mensen met een arbeidsbeperking een contract aanbieden. Deze subsidie vergoedt het verschil tussen productiviteit en het minimumloon. Het geeft mensen zoals Justin uit de video de kans om een werkritme aan te nemen en te werken. Maar ook de economie en samenleving profiteren ervan! Lees het onderzoek op de website van Cedris.
   
 
 
 
 
   
 
Oproep: vul onze enquête in
Oproep: geef input om onze communicatiekanalen te verbeteren
Communicatie gaat niet zozeer over zenden, maar over begrijpen en verbinden. Om te weten hoe we jou en je collega’s nog beter te kunnen bereiken en ondersteunen, is jouw ervaring belangrijk. Wat vind jij van onze communicatie? En kun je onze informatie goed vinden op het moment dat jij het nodig hebt? Laat het ons weten door de enquête in te vullen. Dit duurt een kleine tien minuten en wordt zeer gewaardeerd! Met jouw input kunnen we ervoor zorgen dat we onze communicatie nog beter aansluiten op jouw behoeften. Vul de enquête in.
   
 
 
 
 
Agenda
 
 
Nieuwsbrief delen: Twitter Facebook LinkedIn
Postadres
Postbus 556
2501 CN Den Haag
Bezoekadres
Lange Voorhout 13
2514 EA Den Haag
Telefoon: 070 376 58 47
info.sbcm@caop.nl
www.sbcm.nl
Afmelden | Gegevens wijzigen | Doorsturen