Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Werken in Gemeentepark

Begin mei starten onze gemeentelijke diensten met het verwijderen van het eilandje in de vijver van het gemeentepark. De bomen op het eilandje worden gerooid, het eilandje wordt opgebroken en de boomwortels, kasseien en grond worden afgevoerd. Het herstellen van de oevers van dit eilandje bleek erg duur en oorspronkelijk was er ook helemaal geen eiland. Het open uitzicht wordt zo hersteld.

Lees meer

Openbare verkoop materialen

​Het gemeentebestuur van Wuustwezel gaat over tot de verkoop van een 25-tal fietsen, turnmateriaal (bok, plint, Zweedse bank), een basketbalpaal, een teaken tafel, een eiken bureau, een drumstel en 2 auto’s (Opel Zafira en Volvo V40). Daarnaast worden er ook zo'n 35 loten hout aangeboden. Beide verkopen gaan door op zaterdag 22 april. Neem een kijkje en waag je kans!

Lees meer

Infomarkt windturbinepark Brecht-Wuustwezel

​Mega Windy en EDF Luminus organiseren een infomarkt voor de bevolking van de gemeenten Brecht en Wuustwezel in verband met de bouw en de exploitatie van zes nieuwe windturbines langs de E19. Deze infosessie gaat door op woensdag 19 april, doorlopend van 16 uur tot 20 uur in het Guldenhof, Tienpondstraat 1, 2990 Loenhout. Iedereen is welkom.

Lees meer

Wuustwezel speelt buiten!

Op woensdag 19 april is het buitenspeeldag. Ketnet gaat op zwart en computerspelletjes zijn verboden want Wuustwezel maakt zich op voor een lange namiddag buitenspeelpret! De jeugdraad gaat ook dit jaar weer op tournee én brengt een lekkere verrassing mee. Woon je een beetje verder weg en geraak je niet op een van deze pleintjes? Geen probleem! Ga de straat op of duik het bos in en speel gewoon lekker buiten.

Lees meer

Gemeenteraadscommissie

De raadscommissie vergadert woensdag 19 april 2017 om 20 uur in de raadzaal van GC Blommaert, Gemeentepark 22. Dhr. Bert Gijsels van het bedrijfsrevisorenkantoor BDO zal er toelichting geven bij de jaarrekening 2016. Andere onderwerpen zijn de aanpassing van de openbare verlichting en de deontologische code voor de raadsleden.

Lees meer

Sluitingsdagen gemeentelijke diensten

Alle gemeentelijke diensten (gemeentehuis, gemeentemagazijn, sporthal, sportschuur, bibliotheek), de administratieve diensten van het OCMW en de dienstencentra Wijkhuis en Ter Wezel zullen gesloten zijn op maandag 17 april (Paasmaandag) en maandag 1 mei (Dag van de arbeid).

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be