Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Beleef de overgang naar 2017 zonder zorgen!

Ook tijdens oudejaarsnacht brengen de chauffeurs van De Lijn je veilig naar je bestemming en weer thuis. Je kan zorgeloos én gratis op stap met alle bussen en trams van De Lijn van 31 december 18 uur tot ‘s anderendaags 1 januari om middernacht. Sommige volgen bestaande trajecten, maar er zijn ook feestbussen en –trams die speciaal voor de gelegenheid via andere reiswegen rijden.

Lees meer

Eindejaarsactie 2016 halfweg

De tweede editie van de eindejaarsactie van project2990 is al halfweg. Niet minder dan 80 handelszaken, verspreid over de ganse gemeente, doen mee met deze actie. Vul je spaarkaarten bij de deelnemende handelaars en maak kans op mooie prijzen. Je kan nog tot en met 31 decembers stempels verzamelen. De trekking van de hoofdprijzen zal doorgaan op 8 januari tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsdrink.

Lees meer

Opgelet met vuurwerk!

Bijna iedereen is dol op een prachtig vuurwerk tijdens oud op nieuw. Wil je zelf vuurwerk aansteken? Zorg er dan voor dat je het veilig doet. En hou rekening met de strenge voorwaarden die in Wuustwezel gelden. Zo geldt er in onze gemeente een verbod op het oplaten van wensballonnen. De andere voorwaarden voor het aansteken van vuurwerk sommen we even voor je op.

Lees meer

Kampioenenviering

De jaarlijkse kampioenenviering zal plaatsvinden op vrijdag 3 februari 2017 in GC Kadans. Die avond zullen de verdienstelijke individuele sporters of de sportploegen gelauwerd worden met een gouden, zilveren of bronzen sportmedaille of een “duim”. Om zeker niemand te vergeten doen we een oproep om personen of groepen die het voorbije jaar een kampioenstitel behaalden of een buitengewone sportprestatie geleverd hebben, kenbaar te maken bij de gemeentelijke sportdienst.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be