Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Dienst burgerzaken gesloten op maandag 22/05

De diensten Burgerzaken en Bevolking (loket gelijkvloers gemeentehuis) volgen op maandag 22 mei een interne vorming in het kader van het e-loket en de digitale handtekening. Deze diensten zullen maandag namiddag van 12u tot 17u niet bereikbaar zijn. In de voormiddag en tijdens de avondzit kan je wel bij deze diensten in het gemeentehuis terecht. 

Lees meer

Zandbergrun op nieuwe locatie

Door de ontwikkeling van Achter d’Hoven moeten de organisatoren van Zandbergrun op zoek naar een nieuwe locatie voor hun Run voor mensen met een beperking op zaterdag 3 september. Deze werd gevonden in de Bremstraat te Wuustwezel waar Marc Aertsen zijn loods en omliggende terreinen ter beschikking stelt. Voor de Zandbergun is het de vierde locatie op dertig jaar tijd.

Lees meer

Misverstand – veranderen van energieleverancier kost geld

16% van de Vlamingen denkt onterecht dat ze bij het veranderen van elektriciteits- en aardgasleverancier een verbrekingsvergoeding moeten betalen. Veranderen van leverancier is sinds 13 september 2012 gratis. Maar opgepast! Sinds kort rekenen enkele energieleveranciers (Essent, Octa+ en Mega) de volledige jaarlijkse vaste vergoeding aan, ook als je minder dan een volledig jaar klant bent geweest. Vraag daarom naar de algemene voorwaarden van je leverancier.

Lees meer

Zoektocht De Wissel

Gemeenteschool De Wissel en het oudercomité organiseren opnieuw een zoektocht. Als locatie koos de school deze keer voor twee interessante lussen, namelijk één in Gooreind en één in Loenhout. Iedereen kan deelnemen aan deze leuke, interessante fotozoektocht. De brochures en deelnameformulieren zijn te verkrijgen tot en met 31 mei. De ingevulde formulieren verwachten we terug uiterlijk op 6 juni.

Lees meer

We zoeken een technisch assistent elektriciteit (M/V)

Voor de ondersteuning van onze technische dienst zijn wij op zoek naar een enthousiaste en handige medewerker die als technisch assistent elektriciteit (M/V) ons team mee wil versterken. Hij/zij staat in voor de technische ondersteuning van het OCMW (inclusief WZC) en de gemeente. Het gaat om een voltijds contract van onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 26 mei 2017.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be