Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Kom je ook naar de kermis in 2017?

Eendjes vissen, de flosj pakken op de draaimolen, of liever rondjes draaien in de rappe rups? In 2017 komen opnieuw een aantal kermissen naar onze gemeente. Zij garanderen plezier voor jong en oud!Hou er rekening mee dat enkele dagen voor de start van elke kermis een parkeerverbod zal gelden op de plaats waar de kermis staat. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Lees meer

Ecowijzer gaat digitaal

De Ecowijzer is een handige gids die lokale, biologische, duurzame of fairtradeproducten promoot. Je vindt er alle verkooppunten van die producten in de gemeenten Brecht, Essen, Kalmthout en Wuustwezel. Heb je een natuurvoedingswinkel, heeft je horecazaak fairtrade op de menukaart, verkoop je lokale producten rechtstreeks aan huis of op de boerderij…? Laat het ons weten vóór 15 mei 2017. Wij nemen jouw gegevens op in de vernieuwde digitale Ecowijzer.

Lees meer

Opening toeristisch seizoen

Zondag 23 april openen we het toeristisch seizoen in Berkenbeek. Je kan er enkele cadeaumanden winnen, de toeristische fotowedstrijd bekijken en uiteraard ook deelnemen aan de sneukeltocht indien je ingeschreven bent. Eén stop kunnen we alvast verklappen. Geniet op de Wolkenvenhoeve van je aperitiefje en leer wat je als fietser en als bestuurder van een landbouwvoertuig kan doen wanneer je elkaar tegenkomt op een smalle weg!

Lees meer

Concert Aprilse Grillen

De Notenkrakers, X-nuts en Kobra presenteren voor jou een gezellige avondvoorstelling met zang en ballet. Ook de academie staat op de planken! Welkom op zaterdag 29 april om 20.00 uur in GC Kadans!

Lees meer

Gemeenteraad

De gemeenteraad vergadert op maandag 24 april 2017 om 20 uur in de raadzaal van GC Blommaert, Gemeentepark 22, 2990 Wuustwezel.

Deze zitting is openbaar.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be