Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 20 juli 2016

Fort Kudelstaart nu officieel van de gemeente Aalsmeer

Fort Kudelstaart nu officieel van de gemeente Aalsmeer
20-juli-2016 | Donderdag 14 juli 2016 hebben de directeur-generaal van het Rijksvastgoedbedrijf, de heer Jaap Uijlenbroek en wethouder Jop Kluis officieel de koopovereenkomst getekend voor het Fort Kudelstaart. Uiteraard werd dit gedaan bij het Fort Kudelstaart.
Lees verder >

Gemeente zoekt naar ‘Alternatieve Woonvormen’ voor jongeren

19-juli-2016 | Het college van B en W heeft op dinsdag 5 juli 2016 besloten om de notitie: ‘Alternatieve woonvormen en starterswoningen’ voor besluitvorming aan de raad voor te leggen. Het gaat hierbij om tijdelijke, niet traditionele en snel te realiseren woningen voor de duur van maximaal 10 jaar. Deze woningen zijn vooral bedoeld voor de huisvesting van jongeren, senioren en alleenstaanden.
Lees verder >

Extra inzet op grondstofinzameling door betere afvalscheiding

18-juli-2016 | Het college wil Aalsmeer toe laten groeien naar de landelijke doelstelling van 75% afvalscheiding en 100 kilo restafval. Daartoe zal zij het de Aalsmeerders makkelijker moeten maken om hun waardevolle afvalstoffen aan te bieden. Afval, zoals plastic verpakkingen, papier en GFT, is een grondstof voor nieuwe producten.
Lees verder >

Terrassenpilot verlengd

18-juli-2016 | Deze zomer mogen de terrassen van de Aalsmeerse horeca langer open. Op nadrukkelijk verzoek van horecaondernemers is de gemeente op 1 april 2016 een pilot gestart.
Lees verder >

Opheffing losloopgebied voor de hond ter hoogte van sporthal De Bloemhof

20-juli-2016 | Hondenbezitters opgelet: de Ecuadorlaan is sinds kort een doorgaande weg geworden. Omdat deze weg dwars door het losloopgebied (ter hoogte van sporthal De Bloemhof) loopt, is dit losloopgebied per direct opgeheven.
Lees verder >

Met AM match antwoorden gemeenten op participatiewet

20-juli-2016 | De regio Amstelland-Meerlanden is sinds vandaag een nieuwe organisatie rijker: AM match. De gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn zijn eigenaar. AM match is opgericht om een succes te maken van de nieuwe participatiewet, die sinds 1 januari 2015 van kracht is.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer