Nieuwsbrief 2012 nummer 10, 15 mei 2012

6 years ago


Text only:


Nieuwsbrief vissector 2012 nummer 10
Het Productschap Vis en het Nederlands Visbureau bundelen hun krachten om u te voorzien van actuele informatie van en voor de vissector in de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Aanmelden kan via de website www.pvis.nl.
Digitale webshop promotiemateriaal
Vanaf nu kunt u promotiemateriaal van het Nederlands Visbureau bestellen via webshopvisbureau.nl. U hoeft geen bestelformulier meer in te vullen maar kunt profiteren van een verbeterde bestelprocedure en het gebruiksgemak dat deze webwinkel u te bieden heeft. Door gebruik te maken van filters en categorieën zijn alle promotieartikelen in een handomdraai te vinden.
Lees verder
Dag van de Nederlandse Zeevisserij
Jaarlijks organiseert het Productschap Vis de Dag van de Nederlandse Zeevisserij voor de eigen achterban en tal van relaties. Deze dag geldt als een van de grootste evenementen van de visserijsector en vindt jaarlijks op wisselende gastlocaties plaats.
Aanstaande zaterdag 19 mei zijn we te gast op Urk.
Lees verder
Kist schol brengt 63.000 euro op voor KNRM
Urk 14 mei 2012 – De 1e kist meischol van het jaar 2012 heeft maar liefst 63.000 euro opgebracht. Dat geld komt ten goede aan de KNRM, die er maar wat blij mee was. Het bedrijf Dayseaday bracht het laatste bod uit en mocht daarom de kist overheerlijke Noordzeeschol mee naar huis nemen.
Lees verder
Aanbesteding voorlichtingscampagne duurzame vis 2012
Het Productschap Vis, afdeling Nederlands Visbureau, heeft een openbare aanbesteding voor een voorlichtingscampagne ver duurzame vis uitgeschreven. Het project valt onder de subsidieregeling in het kader van het Europees Visserij Fonds en is mogelijk gemaakt door het ministerie van Economie, Landbouw en Innovatie. De campagne zal gaan lopen vanaf begin juli 2012.
Lees verder
Haringsmaaklessen in de media
Zowel het Jeugdjournaal als Hart van Nederland besteedden in hun uitzending van maandag 7 mei aandacht aan de kick-off van de haringsmaaklessen voor basisscholen.
Lees verder
Meldpunt Nederland
Het TV programma Brandpunt heeft op zondag 13 mei een item uitgezonden over de diverse meldpunten die er zijn in Nederland. Ook het meldpunt voor vroegstarters in de verkoop van Nieuwe haring is hierin opgenomen, Henk Horsman - secretaris van het Productschap Vis wordt geinterviewd.
Lees verder
Foodtech 2012
Op vakbeurs FOODTECH vindt u oplossingen voor uitdagingen waar u in de voedingsmiddelenindustrie mee te maken heeft. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar oplossingen om interne productieprocessen te optimaliseren? Wilt u praktische tips hoe u energie kunt besparen? Wilt u meer weten over voedselveiligheid of over de nieuwe etiketteringsvoorschriften?
De beurs wordt gehouden in Rosmalen op 23 en 24 mei a.s.
Lees verder
Copyright Productschap Vis  | 
Afmelden Nieuwsbrief  | 
Gegevens wijzigen

Pvis.nl

Categories: Fish | Fishery Environment | Nature
Age: 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019