Loading...

Nieuwsbrief 2012 nummer 13, 26 juni 2012

By Pvis.nl received 7 years ago

Categories: Environment | Nature Fish | Fishery
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Nieuwsbrief vissector 2012 nummer 13
Het Productschap Vis en het Nederlands Visbureau bundelen hun krachten om u te voorzien van actuele informatie van en voor de vissector in de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Aanmelden kan via de website www.pvis.nl.
Noordzee enquête
26 jun 2012 - Afgelopen week is de Noordzee enquête voor de tiende maal verstuurd aan alle Noordzee vissers. Met de enquête worden de meningen van vissers verzameld over de toestand van de visbestanden, de hoeveelheid discards, jonge aanwas en ook de economische omstandigheden waar vissers onder opereren.
Lees verder
Nieuwe MSC certificaten in zicht
Opnieuw zullen visserijen op schol en tong het MSC certificaat verkrijgen. Het certificeringstraject, specifiek voor de technieken twinrig, outrig en flyshoot nadert de eindfase.
Lees verder
Vis op de Floriade
Op de Floriade, Wereld Tuinbouw Expo in Venlo, die nog loopt tot begin oktober 2012 is naast veel tuinbouw ook aandacht voor vis. Flyshoot Quality is aanwezig in het Huis van de Smaak en dit weekeind is er ook een haringpromotie.
Lees verder
Opening van het mosselseizoen
De mosselsector kijkt weer met genoegen uit naar het nieuwe mosselseizoen. Op woensdag 4 juli krijgt de pers de gelegenheid de nieuwe oogst mosselen van Zeeuwse bodem te komen proeven en beleven!
Lees verder
Haringparty Brussel
Brussel is in veel gevallen de startplaats voor de mogelijkheden (en onmogelijkheden) die worden geboden voor een gezonde vissector. Belangenbehartiging is in dit Europese politieke domein van groot belang.
Lees verder
EFSA legt voedselveiligheid uit
Door het bekijken van de video’s, die gemaakt zijn om de topics binnen voedselveiligheid toe te lichten, wordt duidelijk hoe de EFSA omgaat met deze onderwerpen. Er worden in de video’s verschillende topics behandeld.
Lees verder
Handelsmissie naar Spanje voor de Nederlandse vissector
Van 5 november t/m 8 november a.s. kunt u deelnemen aan een handelsmissie naar Spanje voor de Nederlandse vissector. Bent u actief in de in- of verkoop van verse of gevroren vis, in de internationale logistiek van vis of schaal- en schelpdieren, of juist in de aquacultuur met eigen product of technologie, dan vormt deze reis een kans om uw markt uit te breiden door middel van direct contact met Spaanse bedrijven.
Lees verder
Copyright Productschap Vis  |  Afmelden Nieuwsbrief  |  Gegevens wijzigen

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019