Nieuwsbrief 2012 nummer 21, 30 oktober 2012

6 years ago


Text only:


Nieuwsbrief vissector 2012 nummer 21
Het Productschap Vis en het Nederlands Visbureau bundelen hun krachten om u te voorzien van actuele informatie van en voor de vissector in de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Aanmelden kan via de website www.pvis.nl.
Een week op de SCH65
Vorige week was het eindelijk zo ver: een weekje mee op een kotter. Samen met Bert Keus vertrok ik zondagavond laat richting Boulogne-sur-Mer. Na even te hebben gezocht in de haven, vonden we uiteindelijk een groep schepen met vertrouwde scheepsnummers. Niet lang daarna arriveerde ook de bemanning en werden we welkom geheten door Simon Ras, schipper van de SCH65, ons thuis voor de komende paar dagen.
Lees verder
Maand van de kabeljauw
De hele maand november staat de kabeljauw centraal in de campagne Mannen van de Zee. De kabeljauwmannen van de zee zijn dit keer de drie generaties van de Scheveningse vishandel Spaans. Opa Gijs Spaans, 93 jaar, koopt nog steeds elke ochtend de kabeljauw op de visafslag. Vader Max Spaans en zoon Jiri Spaans verkopen vervolgens met trots en passie voor het vak de verse vis in de winkel. Uiteraard tonen we deze mannen van de zee weer via mooie foto’s en een film aan de consument en krijgen ze volop aandacht via visrecepten.nl, facebook en twitter. Bekijk nu alvast de beelden en check vanaf 1 november visrecepten.nl en onze social mediakanalen.
Lees verder
Veel belangstelling voor de Landelijke Innovatiedag voor de Vissector!
Deze unieke dag mag u niet missen! Alles wat u altijd al wilde weten over keteninnovatie komt aan bod en u heeft de kans om uw eigen idee(n) in te brengen. Tijdens de Landelijke Innovatiedag voor de Vissector op 17 november in Utrecht staan vernieuwingen en verbeteringen in de visketen, inclusief schaal- en schelpdieren en kweek centraal.
Lees verder
Roadshow Duurzame Vis en mosselpromotie op de Margriet Winter Fair
Van vrijdag 16 tot en met donderdag 22 november a.s. vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Margriet Winter Fair plaats. De consumenten die deze beurs bezoeken sluiten goed aan bij de doelgroep voor promotie van Duurzame Vis en mosselen. Daarom zijn het Nederlands Visbureau en het Mosselkantoor van het Productschap Vis met een gecombineerde stand aanwezig in hal 1 standnummers 1.206 en 1.208.
Lees verder
In Spakenburg eerste gebruik lesbrief paling
Groep 8 Bavinckschool in Spakenburg eerste met gebruik Lars en Liz lesbrief over paling.
Het Producstchap Vis heeft in samenwerking met Stichting DUPAN een lesbrief over paling ontwikkeld. De lesbrief ‘Lars en Liz en het mysterie van de paling’ is geschikt voor de groepen 6 tot en met 8 van het basisonderwijs. Basisscholen kunnen de lesbrief gratis bestellen bij uitgeverij Zorn.
Lees verder
Hoe halen we samen het beste uit onze internationale relaties?
07 nov 2012, Rotterdam
Visie bedrijven zeer belangrijk, schrijf nu in voor de Kick-off Maritime Hotspots!
Nederland Maritiem Land (NML) nodigt maritieme bedrijven uit alle 12 deelsectoren (Binnenvaart, Havens, Marine, Maritieme dienstverlening, Maritieme kennisinstituten, Maritieme toeleveranciers, Offshore, Scheepsbouw, Visserij, Waterbouw, Watersport & Zeescheepvaart) uit om hun visie te tonen op versterking van onze internationale relaties.
Lees verder
Copyright Productschap Vis  | 
Afmelden Nieuwsbrief  | 
Gegevens wijzigen

Pvis.nl

Categories: Fish | Fishery Environment | Nature
Age: 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019