Nieuwsbrief 2012 nummer 22, 13 november 2012

6 years ago


Text only:


Nieuwsbrief vissector 2012 nummer 22
Het Productschap Vis en het Nederlands Visbureau bundelen hun krachten om u te voorzien van actuele informatie van en voor de vissector in de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Aanmelden kan via de website www.pvis.nl.
Wie verdient volgens jou de opbrengst van het eerste vaatje haring 2013?
Bij de start van het nieuwe haringseizoen in juni 2013 zal traditiegetrouw het eerste vaatje worden geveild. De opbrengst hiervan gaat altijd naar een goed doel. Het afgelopen jaar ging het vaatje voor een recordbedrag van € 95.000 naar het Jeugdsportfonds.
Voor 2013 zijn NSGK en CliniClowns genomineerd, stem nu! (Via Facebook, aanmelden is noodzakelijk)
Lees verder
Openstellen tender Verduurzaming Voordeltavisserij
Van 1 november 2012 tot en met 31 december 2012 stelt de Stichting Verduurzaming Visserijsector Voordelta een financiële bijdrage van maximaal € 50.000,- per aanvrager per initiatief of project ter beschikking aan visserij ondernemers die aantoonbaar bedrijfsmatig actief zijn of actief zijn geweest in de afgelopen drie jaren in de Voordelta.
Lees verder
Landelijke Innovatiedag voor de Vissector
De belangstelling voor de Landelijke Innovatiedag voor de Vissector op 17 november in het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht is groot en het belooft een inspirerende dag te worden.
Lees verder
Vrouw Vriendinnenweekend
24 nov 2012, Zeewolde - Kom proeven in restaurant Saffraan! Het Nederlands Visbureau neemt deel aan het Vrouw Vriendinnenweekeind. Op 24 november worden de hele dag de allerlekkerste hapjes bereid door het Nederlands Visbureau. Kom proeven, proberen en ideeën opdoen voor de feestdagen.
Lees verder
Judoclinic Ruben Houkes voor winnaars prijsvraag haringsmaakles
Eindhoven, 6 november 2012 - Wereldkampioen judo Ruben Houkes gaf vandaag een judoclinic aan 54 kinderen van de basisschool Saltoschool de Startbaan in Eindhoven.
Lees verder
Een klein avontuur op zee
Inger Wilms (27) is sinds maart 2010 werkzaam op de afdeling Visserijzaken van het Productschap Vis. Ze studeerde biologie aan de Universiteit van Leiden en deed daar onder andere onderzoek naar hoe vissen omgaan met weinig zuurstof in het water. Sinds juni 2011 is zij beleidsmedewerker Duurzame Visserij en betrokken bij een aantal van de MSC trajecten van de Nederlandse vloot. Het MSC certificaat voor twinrig, outrig en flyshoot komt er nu bijna aan, reden genoeg om een kijkje te nemen aan boord van een flyshooter, de SCH65. Hier een verslag van haar belevenissen.
Lees verder
Nederlandse handkokkelvisserij sleept MSC certificaat binnen
De Nederlandse handkokkelvissers aangesloten bij de Vereniging van handkokkelvissers ‘Op Handkracht Verder’ (OHV) hebben het MSC certificaat voor duurzame visserij binnen gesleept. Nu mogen de kokkels het internationaal erkende blauwe MSC-keurmerk dragen dat de traceerbaarheid van de vis naar een duurzame bron waarborgt.
Lees verder
Vacature
Ter versterking van ons team en vervanging tijdens een zwangerschapsverlof zijn wij voor de periode 1 januari 2013 t/m 31 mei 2013 op zoek naar een fulltime projectmanager voor het Nederlands Visbureau.
Lees verder
Copyright Productschap Vis  | 
Afmelden Nieuwsbrief  | 
Gegevens wijzigen

Pvis.nl

Categories: Fish | Fishery Environment | Nature
Age: 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019