Nieuwsbrief 2013 nummer 3, 5 februari 2013

5 years ago


Text only:


Nieuwsbrief vissector 2013 nummer 3
Het Productschap Vis en het Nederlands Visbureau bundelen hun krachten om u te voorzien van actuele informatie van en voor de vissector in de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Aanmelden kan via de website www.pvis.nl.
Zeebaars: vis van de maand februari
Binnen de collectieve publiekscampagne Mannen van de Zee heeft het Nederlands Visbureau elke maand een andere vissoort in de schijnwerpers. In februari staat zeebaars op het menu, waarbij een sectorgenoot – ‘Man van de Zee’- de hoofdrol vervult op de websites, social media kanalen en op de beeldbank van het Nederlands Visbureau.
Lees verder
Vis op de Kaart - Op weg naar een verantwoorde kweek
Op dinsdag 22 januari 2013 heeft de bijeenkomst 'Vis op de Kaart - Op weg naar een verantwoorde kweek' plaatsgevonden in het nieuwe filmmuseum EYE te Amsterdam. Het persbericht en de presentaties vindt u terug op onze website.
Lees verder
Hollandse Vissers bij Omroep Max
Een intensieve samenwerking van het productschap met Omroep Max heeft geleid tot prachtige beelden aan boord van diverse vissersschepen.
Het programma volgt de bemanning van een aantal Nederlandse vissersschepen gedurende hun werkzaamheden aan boord. Hollandse Vissers gaat over de roep van de zee en de liefde voor het vak. Zo krijgt u een beeld van wat het leven van een visserman inhoudt en ziet u hoe de vissersschepen in het holst van de nacht uitvaren om een week lang van huis te zijn.
Lees verder
Copyright Productschap Vis  | 
Afmelden Nieuwsbrief  | 
Gegevens wijzigen

Pvis.nl

Categories: Fish | Fishery Environment | Nature
Age: 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019